Lite av varje - lördag!

Igår somnade jag kl 21 (!!!). Det blev en konstig natt med många uppvak (av mig själv) så jag tror att kroppen reagerade konstigt av att somna så tidigt så det gör jag inte om på ett tag haha. Lily vaknade vid 07.30 och Belle strax innan 08 men vi låg kvar i sängen tills kl var närmare 09.30. Jag älskar att barnen alltid vaknar på bra humör om mornarna - som små solstrålar - och de är så otroligt gulliga med varandra på morgonen. Jag är så glad att de har varandra. 

Efter frukost klädde vi på oss och tog en promenad förbi jobbet och sen även affären. Väl hemma blev det lunch och sen körde vi lite Tarzan-bio. "Bion" ute i kontoret går hett här hemma. Det var väl investerade pengar helt klart! Barnen älskar det. "Kanske lite (konstpaus).... BIOMYS!?" säger Lily ganska ofta här hemma och hon är lika taggad varje gång haha. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Lily ville så gärna baka efter filmen så till middag blev det tunnbröd i stekpanna. Alltid lika gott. Det är nästan det enda brödet som vi har fått till som är lika härlig konsistens vare sig det är glutenfritt eller ej. Glutenfritt blir ju alltid så torrt, hårt, segt och tråkigt men inte dessa tunnbröd. Jag skulle kunna leva på dem med smör, goudaost (alltid Willys - min favorit!) och honung på. Mums! 

(null)

Nu har barnen somnat och vi väntar in JVM-matchen. Jag har filmat vlogg till er men det blir aldrig tillfälle att redigera den. Det kanske blir bättre med tid när vardagen kommer igång igen. 

Hoppas ni får en fortsatt fin lördag! Kram