Ångestladdat hej

Hej bloggen! Jag vet inte om ni minns mig? Evelina heter jag och det är jag som förut bloggade 4 inlägg per dag här men numera är jag glad om jag ens får till 4 inlägg i veckan. Aaahhh hur svårt ska det vara att prioritera att lägga lite tid på bloggen varje dag?! Ju längre det går sedan mitt senaste inlägg, ju jobbigare är det att "komma tillbaka" igen för att man har så mycket att ta ikapp. 
Jag älskar ju att blogga men av någon anledning så har det den senaste tiden också blivit lite ångestladdat. Jag jobbar väldigt mycket med mig själv just nu och kämpar väldigt mycket med att hålla mig över vattenytan samtidigt som jag njuter av livet och allt positivt mer än på länge. Därför är det svårt att hitta "lagom" här på bloggen när jag hela tiden pendlar väldigt mycket mellan svart-vit-svart-vit och så lite gråskala däremellan följt av färgklickar lite här och där. Det går undan i svängarna och det kan svänga väldigt snabbt, jag får fortfarande smärttoppar som är fruktansvärda men jag mår samtidigt liite liiite bättre, nya medicinen är brutalt hemsk biverkningsmässigt men jag fortsätter att köra på i två månader till så får vi utvärdera sen. 
Men det känns som att det liksom blir lite för mycket för er att följa med på hela min livsbergochdalbana just nu för att ni kommer knappt ha hunnit läst mitt inlägg där jag "ska börja jobba 275% from nästa vecka för idag mår jag prima och så sa jag upp förskoleplatsen för nu vill jag vara med barnen dygnet runt och så har jag bokat in mig på att göra klassikern i år och så har jag bokat in vänträffar minutiöst i min kalender för två år framöver och så har jag bakat 75 kaksorter under förmiddagen som vi bara måste prova och så bokade jag av städ också för det behöver vi inte hjälp med längre......" för att minuten/timmen/dagar senare läsa inlägget där jag skriver att "jag är på väg in till sjukhuset igen för medicinerna som jag har hemma räcker inte längre, jag tog mig knappt upp ur sängen imorse och jag har spenderat 4 timmar inatt i badkaret och jag kan knappt stå upp för att det gör för ont så jag vill bara lägga mig i sängen igen och dra täcket över huvudet". Det är ungefär där emellan jag pendlar...

Men här får ni iaf en liten glimt ifrån livet just nu. 

Jag och Johan i soffan i söndags kväll medans barnen var hos deras morfar (och Maria) i två dygn. 

(null)

Johan var inte jättetaggad när jag kom med idén att vi skulle ta en kvällspromenad 22.15. Han vägrade men när jag tillslut körde kortet: "snälla, kan du inte göra det för min skull?" så var han påklädd och redo inom några minuter. Muttrandes absolut men han följde iaf med <3 

(null)

Vi hade en mysig dag med barnen igår ute i snön. Jag är så lycklig över att snön kommer på riktigt nästa vecka (om nu klart.se håller vad de lovar). LÄNGTAR!! Dessutom har ju nästan mina 8 veckor av inget bärande passerat tills dess så då är jag redo med snöskyffeln - jag älskar att skotta snö! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi har snöat in oss helt på det här med duplo. Jag skulle vilja köpa hem varenda paket som finns men jag försöker att hejda mig. Gaah det är såå kul! 

(null)

Igår kväll var vi til svärisarna på middag (och lämning av två barn som ville sova hos sin farmor och farfar - eller var det farmorn och farfarn som saknade sina små skruttisar?) och väl där blev det julgransplundring ännu en gång till Lily och Belles stora lycka. 

Världens bästa farfar <3 

(null)

(null)

När vi kom hem igår kväll så blev det plock och fix här hemma inför städ som skulle komma idag men efter det blev det filmmys. Och till er som inte provat rustas/dollarstores popcorn kan jag bara säga: GÖR DET INTE!! Ni kommer hamna i samma popcorn-träsk som vi är i. Vi snittar en påse per kväll. De är vansinnigt goda. Dock behöver jag och Johan en varsin skål för han vill ha Aromat på sina medans jag bara vill ha extra salt på. 

(null)

Idag började jag äntligen att redigera lite vlogg men den känns nästan lite för gammal nu.. Vill ni se en vlogg som jag spelade in vid första advent eller känns den lite för gammal att se nu? 

(null)

Jag åkte till jobbet en sväng på fm men sen åkte jag in till Uppsala en sväng för att lämna tillbaka lite grejer... men det skulle jag ju inte ha gjort. Zaras barnkläder. Jag är fast. De är så fina!! Så planen var ju att lämna tillbaka lite grejer och få cashiing in på kontot men de hann inte ens landa förrän de brändes lika snabbt igen (plus en hel del till). 

(null)

(null)

Jag är faktiskt sugen på att köra köpstopp några månader (jag vet vad du tänker nu Mattis: say whaat?? Haha!) Vi får väl se om jag bestämmer mig för det eller inte men tanken har iaf slagit mig. Det är vansinnigt hur jag shoppar - framförallt till barnen. 

Nu ska vi försöka få iordning Lilys bil som hon ska få när hon fyller år. Tanken var att de skulle få den i julklapp men det kändes som att de fick alldeles för mycket julklappar så vi sköt på det lite. Vi hamnar tyvärr i samma situation även nu men så bestämde Johan att: "Vi kan väl bara landa i att vi vill skämma bort våra barn!" Jag antar att han har en poäng någonstans. Jag vill ge dem lite presenter för att de ska lära sig att vara tacksamma för vad de får men eftersom vi tycker att det är så roligt att ge dem saker så får vi väl fokusera mer på att få dem att vara tacksamma oavsett mängd presenter och oavsett vad de än får. Det ska iaf bli såå roligt att få ge henne bilen på söndag när hon fyller år. Hon kommer bli överlycklig! 




Mattis

Köpstopp? Aa eller hur, lika troligt som att jag ska börja cykla till jobbet😂😂

Svar: 😂😂😂👊🏼
Evelina Nilsson

Anonym

1. Inte ens på din bästa dag tror jag på att du ens tänkte TANKEN på att göra 75 sorters kakor. Hade du ens gjort 1 sort hade jag börjat undra vilka mediciner du lyckats fått tag på. 😝

2. Ehhhh Duplot är ju to die for!!!!! Ett himla pariserhjul och rutschkana?!?!?! Varför fanns inte sånt här när vi var små?!

3. JAAAA! Lägg ut vloggen. Oavkortad. Det spelar ingen roll hur gammal den är, allt är bättre än att kolla på den från typ november för 110e gången.

4. Testa köpstopp. Jag har kört på det i 3 månader. Det är ju roligt att beställa men helt ärligt, vilken tid det tar att sitta och kolla efter allt. Man får ju typ nästan mer ångest av att se allt som finns som man inte kan köpa istället för att bli glad för det man köper. Och så vill man ju bara ha mer och mer. Du har större garderob än 98% av världen. Allt kommer hinna gå ur mode innan du ens hunnit använda ett nytt plagg om dagen. Hahaha. Jag tror du kan behöva ett stort GOOD LUCK på den 😜🙈😝😂


Svar: Redan tre ord in i kommentaren förstod jag att det var du Joppla trots att du kommenterade anonymt.. 😂Du har ju blivit superhomewifey och bakar hela tiden, varför skulle inte jag kunna förändras? 😂🤷🏼‍♀️ Duplo - jag veeeet! Du skulle älska att hänga hos M&M, de har typ allt duplo man kan tänka sig! Ok. Vloggen kommer - bara för din skull! ♥️Nu existerar ju inte det här med att ”inte kunna köpa något” för dig längre. Panta in en av dina ringar och du kan köpa hela Zara-koncernen... Men jag fattar din poäng 😂😘♥️
Evelina Nilsson