Snöskottning!

Det var två glada tjejer som jag hämtade upp på förskolan idag och jisses vad lycklig jag blir när barnen lyser upp som solar när de får syn på en och kommer springande mot en i full fart <3 

När vi kom hem så var det dags att inviga de nya snöskyfflarna som jag köpte till tjejerna idag (egentligen är de spadar men snöskyfflarna på Granngården var slut så det fick bli spadar istället - don’t tell them!) De blev så glada och behövde sätta igång med att skotta direkt. 

(null)

Efter ett tag behövdes det en liten paus. "Kom och vila lite Belle! Det är paus!" sa Lily när hon själv gick och satte sig för att vila lite. Haha!  Hur kul det än är att skotta snö så blir det ju jobbigt såklart! 

(null)     

Home sweet home <3 
Det trodde man inte att man kunde kära ner sig så mycket i ett så tråkigt och ocharmigt massproducerat hus men åh vad det är hemma

(null)

När Johan kom hem från jobbet så gick vi alla in och körde lekrace i lekrummet tills det var dags för middag. Efter bad och Bolibompa somnade barnen och jag och Johan hamnade i soffan framför serien Den blå linjen eller vad den nu heter. Finns på SVT.