Gosisarna!

Imorse cyklade jag och dessa två älsklingar till  förskolan. Min (el)cykel som jag fick av Johan i 30-års present har används flitigt sedan jag fick den. Världens bästa uppfinning. Jag trodde innan jag fick den att elcykel var mer som en moped men det är ju verkligen en cykel som bara hjälper till lite - men du måste ju cykla själv. Jag har inte kört bil för att hämta eller lämna tjejerna på förskolan en enda gång sedan de började igen efter sommarlovet för 1,5 månad sedan och det är mycket tack vare min cykel. Antingen promenerar vi till och från förskolan eller så cyklar vi. Jag rör på mig mer varje dag, jag kommer ut i friska luften och miljön mår bättre. Win-win. Det är dock inte ett helt "frivilligt" beslut. Jag har inte kört bil på över en månad för att jag helt enkelt tar alldeles för mycket mediciner och är för påverkad för att kunna köra. 

(null)

Ibland är det lätt att vara "dömande" och att man tror sig veta saker som man egentligen inte har någon aning om. Många kanske tänker att jag mår lite bättre när jag promenerar eller cyklar till och från förskolan varje dag.. Hur dåligt kan man må egentligen om man orkar ta en promenad/cykeltur på 4-5 km två gånger varje dag..? I själva verket innebär det ju egentligen motsatsen: att jag mår sämre än på länge. Hade jag inte tagit så mycket mediciner hade jag förmodligen kört mer bil.. 
Min poäng är väl egentligen att det du ser inte är allt. Försök att se the bigger picture, alltid. Och kom ihåg att varje människa du möter har sin egen kamp, sina egna problem, vi alla har olika förutsättningar och du har ingen aning om hur det är att leva livet i den personens skor. Därför ber jag er alla att BE KIND - ALWAYS. 

Bullmamman.se

Du Är Min Idol❤️