”I still believe!” (not)

Go kväll! Svärisarna kom hit på middag ikväll och efter middagen var det dags för hockey. Väsby hämtade upp från 3-1 i underläge och vann tillslut med 3-4 (mycket tack vare våran egen stjärna som gjorde två mål). "Åh titta morbror!! Han vann! Han är jätteglad" ropade Lily lyckligt när hon såg på tvn hur glad brors var när han gjorde första målet. Stolt som en tupp är vi! Efter första perioden somnade en väldigt övertrött Lily men man måste ju bara hinna titta liiite på morbror när det är hockeyfredag. 

Vi kollade på en film efter hockeyn.. Eller snarare jag, Johan tyckte att den var för cheesy och religös så han vek in haha. Filmen heter ’I still believe’ och finns att hyra bla på apple-tvn. Jag tyckte den var jättefin och den är en sann historia om någon artist (som jag inte minns namnet på). 
Jag har ju hängt en del i kyrkan i och med att min mami alltid varit kristen och nu även utbildat sig till pastor (jag har haft en av varje; pappa som inte tror och mami som gör det), så jag har en helt annan bild av religion än vad Johan har som typ knappt vet vad en kyrka är och utöver det tror att Knutby och IS är allt när det gäller religion haha (självklart väldigt överdrivet men ni känner ju mig vid det här laget haha). Jag respekterar att det finns människor som tror på något men jag själv kommer förmodligen aldrig förstå hur man kan tro på det. Oj oj oj vad jag och mami har diskuterat genom åren och oj oj oj vad jag har försökt att verkligen förstå men ändå inte gjort det. Så länge det får människor att må bra så gör det mig inget att man tror på något så otroligt men jag är nog lite mer... bara ateist. Men jag respekterar allas olika val av religion så länge man gör det av kärlek och respekt tillbaka till de som inte tror - och låter alla människor leva det livet som får dem att må bra och ser till alla människors lika värde. 
If you judge people you have no time to love them.

(null)

Nu ska jag gå upp och krypa ner i sängen bredvid my love. Helg hörni. Skönt ändå.
God natt!