Måndag och tisdag!

Igår hade jag en heldag helt för mig själv. Alltid lika välbehövligt nowadays. Jag fick uppdateringar under dagen ifrån Eva och Christer i form av bilder på barnen och samtidigt som jag verkligen njuter av egentiden så saknar jag ihjäl mig när jag ser våra små älsklingar. Ena halvan av mig vill bara åka dit och kramas och umgås med dem allihopa medan den andra halvan faktiskt vill lägga allt åt sidan och bara prioritera mig dessa dagar. Det blev det senare. Jag tog en 14 km lång promenad på morgonen och sen låg jag och läste en bok i flera timmar. 

(null)

(null)

Ni kan kalla mig Sporty Spice a la Mel C...

(null)

(null)

(null)

Men åh vilken kärt återseende när vi väl skulle hämta hem barnrn när Johan slutat jobba igår. Vi köpte med oss kebabtallrik som vi åt ute under ett träd hos svärisarna. Vi hann tvätta bilen också innan vi åkte hemåt igen! Barnen hade haft ett supermysigt dygn hos deras farmor och farfar.

(null)

(null)

(null)

Idag har jag och Belle haft en mysig dag. Vi har skrapat ihop hela 20 km promenad idag. Typiskt mig. När jag har fått för mig att jag är deppig, läser en bok om att man blir mindre deppig om man promenerar och då promenerar jag minsann... En mil på morgonen, en 5 km promenad för att gå och klippa Hugos klor och leka lite i lekparken och så en sista runda för att hämta hem Lily från förskolan och gå och handla. Övrig tid har vi haft poolparty och busat ute i solen på en filt. Lite innehäng har vi också klämt in i ett försök att gömma oss från den starka solen lite. 

(null)

(null)

Hoppas ni haft en fin start på veckan! Kram