Rensandet fortsätter...

Rensandet och att försöka "komma ikapp" här hemma fortsätter... Vi har fortfarande massor kvar att rensa och gå igenom men man måste ju börja någonstans. 

Jag håller på och trappar upp en ny medicin just nu (jag har haft den tidigare men det var många år sedan) och det är aldrig särskilt roligt. Den har fruktansvärda biverkningar och jag är beredd att lägga ner den redan nu men jag vet att man måste ge det åtminstone ett par månader för att kroppen ska acceptera den och doseringen på riktigt så det är bara att fortsätta stoppa i sig skiten utan att tänka. Men jag är verkligen inte mig själv just nu. Dessutom känns det alltid konstigt att öka och öka medicinmängd när man redan nu känner att den tar kål på mig liksom. Jag är uppe i fyra kapslar nu och ska upp till nio innan jag är klar. Kämpa. 

Två skruttfior som älskar att hänga ute i kontoret.

(null)

Jag har så svårt att tänka mig att Johan idag är samma person som på gamla bilder. Är det här min Johan liksom?!

(null)

Brandman Sam fick rycka in som sällskap till tjejerna medan vi höll på grejade, rensade och fixade. 

(null)

Jag och Belle napade tillsammans i förmiddags. Då passade Lily och Johan på att åka till kontoret en sväng och sen var de iväg och storhandlade. Jag och Belle hade så mysigt tillsammans efter napen tills att Johan och Lily kom hem igen. Gu vad Belle blommar upp lite extra när man är med henne själv. När Lily är hemma som tar Belle lillasyster-rollen på största allvar men när hon är ensam så kör hon sitt race på ett annat sätt. Men alltså jag dör vad gulliga de är tillsammans nu. De leker så fint och busar och har sig. Sjukt gulliga. 

När Johan och Lily började laga middag så stack jag och Belle iväg till affären en sväng för att handla det som Johan glömt haha. 
Hur gullig får man vara egentligen?? 

(null)