Lilla julafton i Hedesunda!

Igår fortsatte julfirandet med min familj och då var det dags för papi-jul. Jag och Johan kör varannan jul med våra familjer, och så gör även mina syskon, så varannan jul så ses vi allihopa i min familj (uppdelat med Mami en dag och Papi en dag) kring julafton och den andra julen ses vi innan i min familj och så firar vi julafton med Johans familj. 
Jag och Johan har ju helt olika familjer. Min familj är hur stor som helst med hur mycket människor som helst och Johans är lite mindre - och jag älskar båda varianterna. 

Tanken var ju att vi skulle åka till fjällen en vecka över jul i år med Johans familj men det ställdes in när restriktionerna blev hårdare. Så nu blir det istället lugnt hemma här i Östhammar bara vi och Eva och Christer över jul. Det ska bli jättemysigt <3 
Men först tillbaka till gårdagen. Vi åt såå god mat, tomten kom och allt var jättemysigt. Det var två extremt trötta barn som somnade i bilen på vägen hem igår kväll. Åh vad de älskade allt båda två. 
I lördags var det väldigt spännande att träffa tomten. När tomten varit och hälsat på ett tag och det var dags att säga hejdå till tomten så frågade vi om någon ville krama tomten hejdå. "Jag vill! Men Lily ska krama först!" sa Wilton snabbt. Gullungen. Lily var väldigt blyg och tillbakadragen men tillslut bara bestämde hon sig och gick fram och kramade tomten hejdå och sen kom de övriga barnen efter. Men igår var det andra bullar minsann. Då var Lily lite mer försiktig och spänd och satt gärna kvar i soffan men Belle tyckte att det var såå spännande och hon ville hjälpa till att dela ut paket och vara nära tomten så mycket som möjligt. 

Tack family för en mysig lilla-julafton x2! <3 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)