Ett lite sorgligt hejdå!

Hugos veterinärbesök fortsätter.. De misstänker alltså att han skadade nacken/käken (när jag låg på sjukhuset) och att det var orsaken till att han var så dålig när vi åkte in akut för tre veckor sedan. Sedan dess har vi varit in fyra ggr och han har sövts två gånger för att kunna undersökas noga, men nu verkar det ha läkt för alla prover ser bra ut och de hittar inte längre något fel på honom (mer än öroninflammation) så vi hoppas att han blir som vanligt igen när han är färdigbehandlad med smärtlindring, kortison, antiinflammatoriskt... Annars står helkroppsröntgen näst på tur, men vi hoppas att han är på väg tillbaka nu! 

(null)

Lily (och alla hennes förskolekompisar) hade fått så gulliga presenter ifrån världens bästa förskolefröken Eva som precis har slutat efter 40 år (på samma avdelning till och med har jag för mig). Lily missade Evas sista veckor på förskolan eftersom Lily varit sjuk och hemma från förskolan i nästan två veckor - och det kanske var lika bra det för hur säger man hejdå till världens bästa, bästa, bästa förskolefröken? Just nu önskar jag bara att vi hade fått våra småtjejer 5 år tidigare så att vi hade fått haft Eva under hela tiden som våra tjejer går på förskolan - precis så underbar är hon. Hon har varit helt fantastisk med Lily och hon har verkligen varit en del i att jag med nöje har lämnat Lily på förskolan varje morgon för jag har vetat ända in i hjärtat att Lily inte hade kunnat haft bättre fröknar runt sig. Lily tycker så mycket om alla sina fröknar men Eva har varit lite extra speciell för Lily så sorgen är total över att Eva inte längre är kvar.. Men som vi unnar henne lite eget liv nu efter att ha gjort såå många barns förskoleliv till magi i så många år <3 Men att hon kommer vara saknad är årets underdrift... 

(null)

Mami pysslar om mig så mycket när hon är här. Det är såå mysigt att ha henne hos oss några dagar i veckan! 

(null)

Ikväll kom även Thomas hit och de blir kvar hos oss över natten. Det är så gulligt hur Thomas har tagit till sig våra barn som om de vore hans egna barnbarn <3 Barnen blev så glada när han kom! 

(null)

Barnen gjorde kaos i vardagsrummet medan vi kikade hockey. Väsby hamnade under med 0-3 ganska snabbt, men i andra perioden spelade de bättre än någonsin tidigare och hämtade upp till 3-3. Sjukt bra period. Men det slutade ändå med förlust.. Fast oavsett resultat så var det en otroligt rolig match att titta på! Längtar redan tills söndagens match haha! 

(null)

Trevlig helg på er! Kram