Foton ljuger!

Jag och musch har en interngrej att vi skickar fula/osmickrande/risiga/roliga bilder på oss själva till varandra och helgens bidrag blev denna väldigt smickrande bild på mig... Hahaha! 

Oftast är det ju "tvärt om" som sociala medier fungerar men utifrån den här bilden kan man ju knappast tro att jag väger 65 kg till mina 175 cm. 

(null)

Det är ändå sjukt hur bilder kan luras åt alla möjliga olika håll. Sociala mediers utbud visar väl till 95% det "bästa" hos människor på alla sätt och vis och jag tror att de flesta har det i bakhuvudet nu för tiden - att sociala medier liksom inte är sanning/verklighet rakt igenom utan att människor väljer vad de vill dela med sig av eller inte - men det tål att upprepas att sociala medier faktiskt inte är verklighet. 
Jag försöker dock verkligen att vara så ärlig jag kan kring mig, oss och livet här på bloggen men även jag förskönar verkligheten ibland. Det är faktiskt måendemässigt jag förskönar mest. Jag orkar liksom inte nämna varje gång jag mår sämst (för då får jag inte skriva annat än om mitt mående) utan istället väljer jag att fokusera på det positiva den dagen och delar med mig av det. Jag behöver (för min egen skull) fokusera på det positiva hela tiden för att inte gå under och det är så jag fungerar även utanför bloggen - på så sätt beskriver ju ändå bloggen mig ganska väl. Men för att mitt liv ändå ska kännas verkligt även för er så är jag ju väldigt öppen med att jag är sjuk och att det påverkar livet till 110 %. Jag påminner ju faktiskt er ibland om att bara för att jag inte skriver att jag mår dåligt och har väldigt ont så finns det alltid där. 

Som just nu till exempel. Jag hade ju kunnat valt att bara "skratta bort" en rolig bild men verkligheten är att jag skriver detta inlägg i badkaret med jättesmärttopp as we speak. Jag tänker inte utvärdera op ännu för det kan ta väldigt lång tid innan kroppen ställer om sig smärtmässigt men om jag skulle utvärdera redan nu så skulle jag säga att op inte förändrade någonting smärtmässigt. Allt känns som vanligt. Vilket tur att jag inte behöver utvärdera än för det hade ju varit väldigt deppigt om resultatet hade blivit så här. 


Anonym

Mitt hjärta! ♥️

Svar: ♥️♥️
Evelina Nilsson

Anonym

Mitt hjärta! ♥️

Svar: ♥️♥️
Evelina Nilsson