Trött tisdag

Mami kom till oss igår kväll och så åt vi middag tillsammans. Tjejerna blev så glada när hon kom. Så mysigt att hänga med henne. 
Mamma la barnen så att jag och Johan fick fixa lite med lekstugan som vi håller på bygger till Lily och Belle. När barnen somnat så gick vi in och så slog vi igång en film och hade lite myskväll (jag njöt dock mer av min fotmassage som jag fick av mami än filmen i sig). Jag tog ganska mycket mediciner igår så jag var helt slut av både smärta och mycket morre, så jag vek in ganska tidigt och gick och la mig. Johan och Mami fick titta klart på filmen utan mig. 
Mamma åkte hem igen kl 07 imorse men det var mysigt att få lite kvalitetstid tillsammans även om det blev en kortis denna gång. 

Imorse tog vi en långprommis innan lämningen. Lily älskar att titta på hästarna vid oss så där går vi förbi ofta. "Mamma! Det är vitt ute idag?" sa hon när hon tittade ut imorse. Helt galet vilken dimma. 

(null)

När Mami är på besök får man fin fläta! 

(null)

Lily och Belle ville leka lite på Belles innegård innan vi gick hemåt idag efter hämtningen. Det går fortsatt väldigt bra för Belle på förskolan. Imorse vinkade hon till mig innan vi ens sagt hejdå - hon börjar förstå vad som väntar och vilka som är rutinerna. Åh vad stor hon blir. 

(null)

När vi kom hem så lekte vi ett tag på gården tills jag fick ett sms om att jag hade ett paket att hämta ut. Vi hoppade på cykeln och just när vi skulle cykla iväg så svängde Mattis upp framför oss. Han kom med gottis till oss - tablettaskar till barnen och mitt favoritnaturgodis till mig. Finaste Mattis. Tack. 

(null)

Ikväll var barnen så himla trötta så de somnade redan vid 18.30 (!!) Galet. Vi får väl se om de vaknar tidigt imorgon bitti eller om de faktiskt sover ikapp lite. Det tar på krafterna att börja förskolan igen och det märker man verkligen på dem. 
Jag och Johan tog en timme ute vid lekstugan men sen gick vi in och duschade och planerar att gå och sova tidigt ikväll. 
Hoppas ni får en fin kväll.