Årets höjdpunkter!

Årets sista dygn har spenderats på alla andra sätt än vad som var planerat men mer om det sen.. Här får ni en liten snabb återblick ifrån världens bästa 2019! 

År 2019 har varit ett fantastiskt år med massa härliga händelser och minnen men det har också varit ett omtumlande år på många sätt.  

(null)

Det största med år 2019 är såklart att jag fick bli mamma igen till en av de två mest perfekta tjejerna som världen skådat. Det var ännu bättre att få välkomna en ny liten människa till livet när man fick uppleva det en andra gång och jag är så glad att jag fick dela denna fina dag med min underbara andra hälft. 
Belle gjorde mig till den lyckligaste tvåbarnsmamman i universum när hon kom à la klumpeduns med sina 4710 g och 55 cm. Hon kom och gjorde vårt liv komplett och hon kom tydligt och visade att hon var den sista pusselbiten i vår familj som vi behövde. Belle hade ju en tuff start med kolik men sedan den slutade vid 3 månaders ålder har hon utan tvekan varit den gladaste lilla ungen jag någonsin träffat. Hon har alltid det största leendet på läpparna och hon är alltid glad, älskar livet, sin storasyster och att få vara med där det händer. Det har varit en ära att få följa hennes första halvår i livet och det ska bli en ära att få fortsätta följa henne när hon växer och utvecklas ännu mer till en egen liten människa detta år. Tack för att du kom till oss och tack för att du förgyller allas våra liv varje dag älskade lilla unge! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ännu en höjdpunkt med året var vår resa till Thailand i mars. Det var första resan med Lily och som vi njöt av att se henne leva det goda livet där på stränderna. Vår lilla badanka som upptäckte nya saker varje dag och som blommade ut lite extra på de två veckorna vi var där. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

En annan händelse som jag för alltid kommer att minnas är operationen i London. Tänk att den blev av tillslut. Jag mår så mycket bättre på så många plan efter operationen och det är så mycket smärta som har försvunnit - även om det fortfarande till viss del är väldigt mycket smärta kvar fortfarande. Det är oavsett bland det bästa jag gjort och jag är så tacksam att jag kunde åka. 

(null)

(null)

Jag har blivit moster igen till ännu en underbar liten kille. Älskade lilla Vidar. Tänk att på nyårsafton för två år sedan så fanns inga barn i vår familj och nu är de fyra små härliga gullungar. 

(null)

Det är helt fantastiskt att se Lily växa och utvecklas och det är faktiskt en av årets stora höjdpunkter. Hon är verkligen en egen liten människa nu med idéer, tankar, funderingar, små egna hyss och en kärlek och omtanke som jag knappt vet vart hon fått ifrån. Är det något jag är stolt över så är det Lilys fina hjärta. Jag vet inte om det är medfött eller om vi har något med det att göra men oavsett så blir jag så himla varm, stolt och lycklig när jag ser hur hon fin hon har blivit. Älskade lilla unge. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det har varit så mysigt att ha min älskade sis Josefin hemma lite i år. Det är så sorgligt att vi bor med sånt långt avstånd emellan men man får fokusera på det positiva. Vi har så himla roligt tillsammans när vi är allihopa samlade men förhoppningsvis ses vi snart igen! 

(null)

(null)

Slutligen så vill jag också hylla min bästa boyfriend. Jag är evigt tacksam för att jag får dela livet med min finaste, bästa Johan. Jag älskar dig mer än någonsin och jag är så lycklig varje dag jag får ha dig vid min sida. Jag är så glad att du är min men jag är ännu gladare för att mina barn får ha en så varm, kärleksfull och godhjärtad pappa. Du sprider så mycket lycka i våra liv! 

(null)

Jag är taggad på 2020. Mest av allt önskar jag att alla runt omkring mig kommer få vara friska och må bra. Jag hoppas att 2020 är året då jag börjar må bättre på riktigt och att jag får styra mitt liv själv och inte bli styrd av endometriosen. Jag hoppas att vi kommer få ha fina stunder tillsammans med våra älskade barn. Jag hoppas att vi kommer iväg på några resor. Jag vill börja jobba igen. Men mest av allt så vill jag ha en helt vanlig, alldeles underbar vardag med min fina lilla familj! Jag älskar varje dag med er. 

Gott nytt år på er!! U

Jenny Skyllberg

Vad söta era tjejer är 😍 Det ser, som att ni haft ett mysigt år 🙂👍