Våran helg!

Johans företag ska byta lokal. I fredags kväll började vi flytta grejer från den gamla lokalen till den nya. Finaste mamma och Thomas kom hit för att hjälpa till. De ville hämta barnen på förskolan i fredags så vi cyklade dit tillsammans och hämtade dem och så stannade vi och köpte en glass på vägen hem.  När vi kom hem kom även Eva och så åt vi middag tillsammans innan vi körde igång. Mamma stannade hemma med barnen och vi övriga började flytten... 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår fortsatte vi att flytta direkt efter frukosten och även igår tog mami barnen så att vi övriga kunde flytta! Klockan 11 kom mami och barnen över med hembakat fika så det blev en trevlig förmiddagspaus. 

(null)

(null)

När vi kom hem för lunch kl 13.30 så möttes vi av detta i sovrummet. Sötchock deluxe <3 

(null)

Kl 14.30 sa vi hejdå till mami och Thomas och det är tradition att stå här och vinka till alla som åker ifrån oss. Tjejerna älskar det! Mamma och Thomas skulle till Sthlm med husbilen för att hälsa på brors igår. Så mysigt...

(null)

... Men vi hann knappt gå in förrän mami och Thomas ringde och frågade om de fick ta med sig tjejerna till Sthlm ett dygn. Lily blev överlycklig när vi frågade om hon och Belle ville åka på ett litet husbilsäventyr med mormor och Thomas så vi packade lite snabbt och sen drog även våra små älsklingar iväg till Sthlm med världens bästa mormor och Thomas <3 Lily var såå taggad på att få åka husbil och hälsa på morbror och Felicia. 

När vi blev ensamma gjorde vi en liten ansträngning i lekstugan och jag målade litegrann men sen hamnade vi helt utslagna i sängen i uterummet för att bara varva ner lite. 

Idag väntar fortsatt flytt. Så skönt att kunna kötta på båda två samtidigt som man vet att barnen lever livets liv!