Larm!

Idag får vi äntligen larm här hemma.. Vi beställde larm för typ två veckor sedan och idag installeras det.. Förra veckan efter att vi beställt larmet så sa jag till Johan: "det fattas bara att det hinner bli inbrott nu under tiden som vi väntar på installationen" och samma natt som jag sa det så blev det inbrott hos grannen bredvid oss.. P A N I K ! Jag har sagt länge att jag vill ha larm hemma men så när jag hörde på radion att det har skett en kraftig ökning av inbrott när man är hemma så gick det undan. Det måste vara fruktansvärt att komma hem till ett hem som det varit inbrott i, men tio gånger värre att vakna upp på natten och höra att det är någon i huset.. Det är typ min största skräck. Nu kommer vi dock kunna ha larmet på även när vi är hemma, och sen ytterligare larm när vi är borta, så nu kommer jag minsann sova gott om nätterna. Värdesaker som skulle kunna försvinna vid ett inbrott bryr jag mig inte så jättemycket om men att inte känna sig trygg i sitt hem är värre. Särskilt för en mörkrädd liten chicken som mig.. 

Medan larmet installeras vilar jag och Lily litegrann. Btw så hatar Johan den här bodyn som Lily har på sig idag. "Det där är det fulaste plagget jag någonsin sett!" sa han första gången han såg den.. När det även dök upp matchande byxor till bodyn så blev det ju inte direkt bättre.. Så kul! Jag tycker den är söt, haha. Älskar ju allt som Newbie har!

(null)


Swimmingpool!

Servicen gick bra imorse.. Nu är lillbilen Sigge godkänd för ett tag framöver. Efter servicen gjorde jag några ärenden i Uppsala och sen åkte jag hem till Lily vid kl 12. 

Vi har lekt och busat hela eftermiddagen idag jag, Lily och Hugo. Johan köpte med pizza till middag när han slutat jobba (det har visst blivit våran måndagstradition) och sen hoppade han i badkaret för att han var så himla frysig.. Både hund och barn blev dock avundsjuka och skulle absolut vara där inne med honom så det slutade med att vi hängde där inne i lilla badrummet alla fyra, haha. (Sorry för gula bilder.. När ska jag få tid till att lära mig Photoshop så att man kan fixa till bilder som ser ut så här??) 

(null)

(null)

Vi tänkte gå och lägga oss nu.. Hoppas ni haft en bra start på veckan. Sweet dreams gänget! 

Summertime!

Idag har Eva varit här på förmiddagen för att hjälpa oss att sy gardiner till kontoret här ute.. Till lunch kom även Christer hit och så åt vi lunch här allihopa! Sen tog vi med våra bilar till svärisarna för att byta till vinterdäck på alla tre. Och sen blev Lily kvar hos svärisarna när vi åkte hem vid 14-tiden.. Jag ska in till Uppsala tidigt imorgon för att serva bilen och Eva tyckte att det var en dålig idé att Lily skulle behöva gå upp så tidigt och följa med. "Är det inte bättre om hon är här istället?" tyckte lilla farmorn. Haha! Så gullig. Just nu känns det som att vi har delad vårdnad om Lily med alla runt omkring oss men så får det väl vara ett litet tag när jag mår som jag gör.. Idag är dock första dagen på läänge som jag inte typ kryper till sängen för att jag har så ont. Jag antar att det är för att vi har slappat sedan vi kom hem vid 14.. Så något positivt verkar det allt göra att vila och ta det lugnt, även om det suger..

Jag älskar ju hösten så mycket men nu när "fin-hösten" är över så längtar jag tillbaka till sommaren igen.. Det gick fort, haha. Åh vad härligt det är med sol och värme!! Nog blir man allt lite sommar-saknig när man tittar tillbaka på sommarbilder... 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)