Tacksam!

Är det inte helt sjukt att man kan få lyckorus fast jag känner att jag måendemässigt typ är så långt ner på botten man kan komma.. Men så kommer ett lyckorus liksom smygande och vips så känner jag bara ren kärlek och lycka i hela kroppen. Vi har verkligen allt man kan tänkas behöva och vi har människor i oändlighet omkring oss som hjälper, stöttar, tänker på oss, hör av sig och finns där. Alltid, oavsett vad. Hur fint är det inte när folk i ens närhet bara sluter upp omkring en när livet är lite tufft? Jag är ändå så otroligt lyckligt lottad. Det känns faktiskt sjukt att skriva det när jag mår som jag gör men ibland måste man ändå försöka lägga allt dåligt åt sidan och se allt det bra istället. Det hjälper en att hålla sig över ytan tror jag (även om man ibland får anstränga sig till det yttersta för att lyckas se något positivt över huvud taget). Det gäller att passa på och njuta när lyckliga stunder infinner sig av sig själv när man mår som man gör. 
Tack till alla som finns där och bryr sig. Ni är guld!! 

(null)


Annorlunda leksak!

Det finns barn som har vanliga leksaker och så finns det barn till mammor med endometrios som hänger hos läkaren stup i kvarten och som får massor av annorlunda leksaker av läkarna för att hålla sig lugna under undersökningen.. Det här är Lilys favoritleksak för tillfället som hon fått av en läkare på (världens bästa) Linné. Ni som vet vad det är för något, ni vet.. Haha!

(null)

Lily fick feber igår em och den håller i sig idag också. Hon är sig ganska lik och är på bra humör ändå även om hon är lite tröttare och slöare än vanligt. Hon har sovit ganska dåligt inatt så tillslut fick hon sova mellan oss. Hon har ju sovit hela nätterna i sin säng sedan hon var 3 månader och vi tycker att det är ganska skönt att ha det så men vid vissa undantagsfall så är det allt bra mysigt att gosas hela natten med henne också (även om större delen av tiden mest består av sparkar, armar och ben överallt och fötter i ansiktet).. 

Nu är Lily hos Eva och jag ligger och försöker vila upp mig! Dagens läkarbesök gick bra, skönt. Ikväll sänds äntligen brors match live så ikväll blir det hockeykväll hemma hos oss!! 

Sprutdags inför IVF!

Ikväll var det dags för spruta.. Om en vecka väntar återföring om allt fortsätter att se bra ut. Vi vill båda så gärna att Lily ska få ett syskon och jag kommer med 100% säkerhet operera bort allt sen (helst nyss) så det är nu eller aldrig. Det här med att vänta några år på ett ev. syskon är alltså inget alternativ för oss och att skjuta på det bara för att vänta på bättre tider är inte heller ett alternativ, för det kommer inga bättre tider så länge endometriosen finns kvar.. och endometriosen finns kvar så länge de "smittade" organen finns kvar (utöver endometriosen så har jag även adenomyos vilket innebär att endometriosen även sitter i hela livmodern och den sortens endo går bara att få bort genom att operera bort livmodern)... Nu eller aldrig alltså och då föll beslutet över på ett (nästan) tveklöst nu. Det kan kanske verka märkligt att "slänga in" ett nytt IVF-försök mitt i allt när jag redan mår som jag gör men syskon är verkligen livet och jag önskar av hela mitt hjärta att Lily ska få uppleva den kärleken som jag har fått uppleva med mina syskon! Såå.. Let’s make a baby! Vi har två små embryon kvar i frysen ifrån plocket vi gjorde inför Lily, så vi hoppas att någon av dem klarar upptiningen så att den är redo och stark för inflytt till min mage om en vecka ish. Spännande! Nu håller vi tummarna.

Det kommer åtminstone bli lättare för oss att dra snacket "hur jag blev till" när barnen frågar i framtiden än vad det blir för er vanliga.. "Jo det fungerade så att mamma fick en spruta i magen och sen så åkte vi till doktorn som blandade ihop mamma och pappa och vips så var du färdig för att stoppas in i mammas mage där du växte i 9 månader innan du kom ut!" 
Piece of cake och inte det minsta generade kinder, haha. 

(null)

(null)

(null)