Mysdagar med sis!

Jag och sis vaknade vid 9 imorse. Vi chillade hemma på förmiddagen och sen hoppade vi in i bilen för att fortsätta övningskörningen.. Idag gick bilen till Uppsala. Vi stannade på Gränby där jag beställde två nya glasögon. Jag är trött på de  jag har och jag behöver använda dem mycket nu för tiden för jag får så lätt huvudvärk och då kändes det roligt med en uppfräschad glasögongarderob. Vi shoppade lite annat smått och gott också innan vi åkte hemåt igen. Vi köpte med middag till  huset och där var Johan. Efter maten tog vi hjälp av stora starka Joppla och så fyllde vi släpvagnen med allt skräp som stått i hela vår carport och verandan. Så sjukt skönt att bli av med skiten äntligen!!! 

Sen fixade vi med lite annat smått i huset innan det var dags att åka hemåt. Nu ligger vi och slappar allihopa. 

(null)

Jag har haft telefontid med Matts på endometrioscentrum idag. Han får väldigt bra betyg den här gången. Han var otroligt gullig, duktig och förstående. Jag har fått ny medicin utskriven och jag ska träffa spec. mödravården på Akademiska nästa vecka så vi får se hur det blir. Hoppas den nya medicinen gör skillnad!
Vår söndag!

Vi vaknade 6.30 imorse och var supernöjda över att vi vaknade "pigga" så tidigt, tills vi insåg att det var för att vi fick en timme extra inatt. Vi tittade lite tv i sängen innan vi gick upp, åt frukost och sen åkte till huset vid 9. 

Jag har tapetserat klart sista sovrummet med renoveringstapet, Johan har lagt klart sista hallgolvet, Eva har målat taket i sista sovrummet och så har Johan och Christer dragit massa ny el. Pelletskaminen är på plats nu också. Så mysig! 

Vid 16 kom pappa och Jopplas till East så då åkte jag hem till torpet och mötte upp dom för att kika på brors match. Idag smackade bästa bror in tre excellenta assister och de vann matchen! Längtar tills vi kan åka upp och se en match live. 

(null)

Sorry för typ tredje soffbilden i rad men det är dagens enda bild... Så söta alla fyra, haha! 

Efter matchen åkte vi till huset en sväng och sen åkte papi hemåt till Hääs igen. Då åkte jag, Jopplas och Johan hem till oss och åt middag och tittade på film. Vi såg 'You are not you'. Jag är inte lika sjuk som henne såklart men jag kände igen mig i hennes känsla hela filmen rätt igenom. Sjukdomar är verkligen så fruktansvärda. Att vara fången i sin egen sjuka kropp måste vara det absolut värsta som finns!

Nu har vi bäddat ner oss i sängen och det är dags att sova. Hoppas ni alla haft en fin helg!