Nyårssupén!

Vi har ätit kvällens middag.. "Vi borde klä upp oss och åtminstone äta middagen vid bordet och duka lite fint" var vår första tanke. Men så kom verkligheten ikapp.. Det blev (världens godaste) middag i soffan iklädda.... underställ!! Men vi har så mysigt ändå även om den här nyårsafton är lite annorlunda mot för hur de brukar vara! 

Dessutom känns det som att det med största sannolikhet blir en 2018-bebis!! 3,5 h kvar och jag har inga känningar.. Wohoo!! 

(null)

(null)

Nyårsafton!

Jag vaknade upp med dunderont imorse.. Vi blev kvar i sängen tills det var dags att göra oss i ordning för att möta upp svärisarna och några av Johans släktingar för att grilla vid 12. Hugo och Smulan busade massor så nu har åtminstone Hugo fått en toppen nyårsafton redan. Vi gick tipspromenad, drack glögg och grillade korv. 

Nu kom vi precis hem och tänkte bara ta det lugnt resten av dagen/kvällen. Ta ett bad, äta god middag och bara umgås med varandra. Jag vill typ bara ligga i fosterställning men lite ska jag väl kunna vara uppe hoppas jag! 

Gott nytt år på er!!! Tack för att ni hängt med här på bloggen ännu ett år. En stor kram till var och en av er alla 6000 som kikar in här! Vi har ett fantastiskt 2018 att se fram emot. Magiskt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

ÅRSRESUME - Maj 2017

MAJ
 
Maj tog vid där April slutade. Smålänningarna var kvar och vi hade en mysig vårdag i stugan hela gänget. 
 
 
Åh jag önskar att ni bodde lite närmare så att vi kunde umgås jämt!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter sista april-firandet var det back to stugfix igen...
 
 
Jag målade om alla köksluckor. Det fick bli en lightifx på köket.. Det är ju trots allt en sommarstuga och det gamla köket dög aboslut. Lite färg kan göra det mesta fräscht igen och som nytt!
 
 
Edwards pinn-samilng växte för varje dag. 
 
 
Matti: här får du din bild som du tjatat om!
 
 
Vi var på minimax-ruset. Det var faktiskt lite småscary att inse att vi ska hänga på sånt nu framöver, haha. Det blev liksom som ett litet uppvaknande! Hela den här kid-grejen is for real liksom!
 
 
Vårsol i Harkskär!
 
 
Vi köpte en till bil. Välkommen Sigge till familjen!
 
 
Söt liten bil även om Sara (Volvon) är och för alltid kommer vara favoriten. XC70 in my heart, haha. Men det är skönt att ha två bilar så man slipper bli låst, även om jag kan erkänna att Sigge inte har blivit så värst mycket använd. Men han kom till nytta nyligen när Musch och Mattis bil gick sönder iaf. Då fick han ut på vägarna i Furuvik ett tag, haha. 
 
 
Ett av mina absoluta favoritkort på Edward. Beskriver inte den här bilden en lycklig hund så vet jag inte vad...
 
 
Det blev dags för nya golv i stugan...
 
 
 
Bästa Viktor kom och fixade det åt oss! Tackarr!
 
 
 
Vi fick besök av älskade Elliot en helg. Andy (mitt ex) skulle bort och behövde barnvakt och Elli var mer än välkommen till oss. Så mysigt!
 
 
 
Golvläggningen fortsatte... Morfar var såklart med och kollade så att allt gick rätt till, haha!
 
 
Elliot och hans pappa hade precis köpt hus och då var Elli såklart tvungen att bli upplärd av super-Hogge för att klara av rusten. Spiktävlingen blev populär! 
 
 
På dagarna var vi i stugan och på kvällarna hängde vi i Harkskär.
 
 
Lilla stora Elliot.
 
 
Premiärdopp i maj. Jisses så kallt!!!
 
 
 
Musch och Matti kom till oss i Harkskär och då blev det tävlingsdags..
 
 
 
 
Elliot blev ganska bortskämd.. Vem orkar gå och hämta mat själv när man kan få någon att bära ens stol till maten? 
 
 
Första ultraljudet!!! Åh det var så himla spännande och pirrigt. Tänk att bebis varit sådär liten.. Den här bilden skickade vi till Joppla på snap. Hon var den första som fick veta och hon blev så himla lycklig, haha! Sötaste.