Rest and rust!

Vi sov ut i stugan imorse och efter frukosten åkte brors och Felicia mot Östersund. Nu flyttar brorsen dit för ännu en hockeysäsong i div 1. Sen skjutsade vi hem Josefin till mami och fortsatte sedan till veterinären i Örbyhus. Hugo fick sitt 12-veckors vaccin och han var superduktig. Han märkte inte ens att han fick en spruta. 


När vi kom hem åt vi lunch ute i solen och efter det blev det en snabb nap i soffan på verandan i världens bästa famn. Sen åkte vi till huset för lite rust. Jag har mått riktigt dåligt idag och haft sjukt ont så jag satt på en stol all day medan Johan grejade.. Han är verkligen bäst my man! Och Hugo har blivit världens bästa rusthund också. Han underhåller sig själv för det mesta och när han tröttnar på det så går han och lägger sig. Han älskar verkligen sin lilla bur, sötskrutten.

Nu har vi ätit thaimat till middag med nya avsnittet GOT som sällskap. Nu ska vi se en dokumentär om Warren Buffet. Älskar dokumentärer! 

Jag hoppas att det bara varit lite mycket nu och att det är därför jag varit sämre några dagar med mer smärta.. Ett skov med extra mycket smärta som håller i sig länge är inte välkommet alls! 

Making fun of kids!

I förrgår när vi satt och tittade på gamla foton hos mami så dök det upp många väldigt udda sådana. Som det här kortet till exempel. Who the fuck är hon i mitten? HAHAHA! Vi skrattade så galet mycket åt det här fotot. Älskade lillmusch! Så himla knäpp. Våran lilla Buddha.Och en liten stund senare dök detta kort upp på mig. Josefin började genast driva med mitt babyface.. "Tävling! Gissa när pannan tar slut!" Samtidigt höll hon för pannan på fotot med handen och drog den sakta uppåt. "Nu kan man tro att det börjar ta slut men det är typ hälften kvar!" Hahaha! 
Har ni någonsin sett en större panna? Nej jag trodde inte det heller. Den är freakin' enorm! 


Och sen har vi brors.. Stackars unge!! På bild 1 ser han ut som en riktig snuskgubbe och bild 2: Är det där ens en frisyr?? Haha! Sjukt kul.


Och så hittade jag fulaste bebisfotot på mig.. Alltså på riktigt, kommer det ut en sån här ful bebbe i januari så trycker jag tillbaka den in igen! Jag ser ju ut som en sliten gammal tant i facet. "Torra barn är det värsta som finns och du ser verkligen supertorr ut!" Yes det var Josefin igen som kläckte ur sig den kommentaren. Tackarr. Men Johan var söt när han var liten så vi får hoppas på hans gener, haha!


Vi kunde väl vara lite söta ibland också.. Världens bästa lilla klan aka dom tre vännerna och Jerry! Nog för att min panna är huge men sisters; ni ligger inte långt efter! 


Vi har verkligen hur mycket kort som helst från när vi var små. Vi har hur många album som helst var plus en stor flyttlåda fullproppad med foton. Dessutom så finns nästan hela vårt liv med på film.. Sjukt hur det hanns med trots att vi är fyra barn på fem år. Men det är roligt att det finns kvar! Och det finns otroligt mycket fina bilder också, haha. "Alla tyckte att ni var världens sötaste barn!" säger mamma i försvar när vi skrattar åt oss själva som små. Fast det är ju galet roligt att hitta de "värsta" korten..

Min födelsedag i bilder!

Jag har haft typ världens bästa födelsedag. Tack alla fina som kommit och firat mig idag! Nu kommer den största bildbomden som den här bloggen skådat så ni kanske förstår vad boyfriend skämde bort mig med i födelsedagspresent.. Jag har inte lärt mig den helt men det kommer väl. Tack tack tack! Jag är så lyckligt lottad som har världens bästa boyfriend, världens bästa syskon, världens bästa familj och världens bästa nära och kära. När alla åkte hem blev syskonen med respektive kvar.. Då satte de Johan i heta stolen och ställde barnuppfostringsfrågor. Gu vad jag skrattade åt alla scenarion de satte honom i, haha! Men han blev godkänd och han kommer utan tvek bli den bästa pappan ever (på delad förstaplats med min papi då förstås).


Sen blev det pizza till middag... 


När vi ätit färdigt såg vi hur fin solnedgången var på stranden så vi tog med oss Mr Marshall, kubbspelet och några filtar och gick ner till stranden och hängde där någon timme. Killarna vann med 2-1 i matcher men det var jämt..


När vi spelat klart stod vi alla och tittade på den fina solnedgången och helt plötsligt var brors naken och i full fart ner i vattnet, haha. Knäppskallen! 

När alla gått in i stugan igen vågade även jag och systrarna dra av oss kläderna och ta oss ett dopp. Det var mitt första för i år (och förmodligen mitt sista) men det var faktiskt riktigt skönt! 


Nu har vi alla bäddat ner oss här i stugan och det är dags att sova. Jag är så tacksam för idag. Jag har gått på extramedicin idag för jag har verkligen haft svinont men förutom det hade jag inte kunnat haft en bättre dag.. 27 år verkar inte vara en så tokig ålder trots allt!