Brorshäng och grillat!

Vilken njutdag! Jag har fått undan fem maskiner tvätt (lånar svärisarnas tvättmaskin eftersom vi inte har någon i torpet.. Läängtar tills vi har egen igen!) och hängt massor med brors. 


Nu blir det grillat. Sjukt gott! 

Bästa brors!

Idag kom bästa brors hit.. Vi hänger ute i solen och Hugo blir bortskämd med gos i oändlighet. Ikväll blir det grillat innan brors åker vidare på sin lilla hemturne. Mysigt att ha honom här! 


Husägare igen!

Nu är huset vårt! Säljarna hade dock inte tömt och städat ur huset ännu så de behövde helgen på sig att göra det.. Det är sånt där jag kan haka upp mig lite på. Är det tillträde den 29/6 ska man vara klar och ute ur huset den 29/6 också.. Vi hade ju tänkt börja riva i helgen men eftersom de skulle sova i huset under helgen så har ju inte vi så mycket där att göra. Men men, en helg hit eller dit gör väl inte så mycket egentligen. Nu är alla papper iaf klara! Kul att få börja med nästa projekt nu.


Johan åkte och jobbade en sväng till och jag och Hugo (jag vet inte hur många gånger jag skrivit/sagt Eddi istället, när ska man lära sig?) har lagt oss ute i soffan under en filt tills Johan kommer hem igen. Han skulle köpa med kebabtallrik till middag.. Mums! Fira och skåla för att huset är vårt får vi göra någon annan dag för ikväll står det altanbygge på schemat.