Bestämd liten dam!

Vilket strålande väder Sverige bjuder på idag också! Så underbart! Lily har inte riktigt kommit in i det här med att gå ute i overall och vinterkängor ännu så hon blir ganska frustrerad ute för att hon inte kan röra sig som vanligt. Att dessutom behöva ha vantar och mössa på sig gör ju inte saken bättre direkt, haha.. Helt sjukt att hon är så himla bestämd och att hon vet vad hon vill så tydligt trots att hon är så mini. Hur kommer hennes tonårstid vara liksom?!?

(null)

(null)

(null)

(null)
Utedag!

Idag har vi varit och hälsat på Johans bror och flickvän i deras hus strax utanför Östhammar. Det ligger så himla mysigt vid vattnet! Man längtar verkligen till sommar och värme dagar som dessa även om det är väldigt mysigt med fina vinterdagar också. Men jag är en sån som avskyr att frysa och jag fryser typ jämt.. Tack och lov är det lite bättre nu när jag är preggo och jag är lite varmare hela jag (inte ens händerna och fötterna är isbitar för tillfället) men så fort jag får extra ont smyger sig feberfrossan på och då är det inte roligt när det dessutom är så kallt! Men när det väl är vinter så vill jag ha riktig vinter och inte något halvtjafs. Slask är mitt värsta! Ska det vara så ska det vara på riktigt. Några minusgrader, massor med snö och gärna sol!!! Eller snöstorm, hur mysigt är inte det?? Varje gång det snöar vill jag bara vara 10 år igen och gå ut och röja, haha! Problemet med Sverige är att vi har kallt och halvdant väder alldeles för länge på året.. Tänk om det skulle vara typ en månad riktig vinter, en månad vår, en månad höst och sen nio månader riktig sommar. Drömmen ju?! 

Vintern visade sig dock från sin bästa sida idag så man ska verkligen inte klaga! 

(null)

(null)

(null)

Det är så fint med orörd snö!

(null)

(null)

(null)

(null)

Lily och hennes världens bästa farfar <3

(null)

Alltså jag blir inte vän med min jacka, haha. Jag köpte den på 
NA-KD i början på vintern och då älskade jag den, men varje gång jag använder den så känner jag mig som en gammal flodhäst. "Min jacka? Den hittade jag på vinden och har ärvt den av min gammelfarmor!" känns som ett bättre svar än att jag köpte den nyss. Jag säger varje gång jag använder den att det är sista gången för att jag känner mig så obekväm i den, men den är så varm och gosig så jag halkar liksom dit ändå och tar på mig den trots att jag tycker att den är ganska ful.. Jaja, nu vet ni "storyn" om min jacka, haha. Vi får se hur länge den får hänga kvar i garderoben. Den gör iaf vad den ska - håller mig varm!! 

(null)

(null)

Bröderna, Christer och Lily försöker få upp bastun! 

(null)

Hugo blev så lycklig när han fick ut och springa av sig lite! 

(null)

(null)

(null)

(null)


Sol!!

Vilket underbart väder vi har idag. Vi tog oss ut på en kort promenad (20 min och ändå blev jag andfådd - toppform!) och lite lek i snön för att få lite sol på oss. Promenad med Lily i vagn är lika katastrof varje gång. Hon avskyr att sitta stilla i vagnen och det blir alltid skrik- och gråtfest efter bara några minuter.. Inte särskilt njutbara och rofyllda promenader.

(null)

(null)

Nu har vi landat i soffan. Lily är feberfri och vi börjar äntligen känna igen henne igen! Hon är fortfarande lite slö och seg men nu är hon iaf igång och leker! Underbart att se. 

(null)