Sisday!

Imorse gick vi upp tidigt för att åka till Gävle och övningsköra med Josefin.. Musch var barnvakt för första gången i drygt 3 h medan vi var ute och körde och det gick alldeles strålande! 

Vid 11.30 kom Musch och Lily och mötte upp mig och Joppla i stan för en lunch på Java innan jag och Lily åkte hem till Östhammar igen. Tack sisters för en mysig dag!

(null)

(null)

(null)

Sunday funday!

Vi har haft ännu en härlig dag.. Så himla mysigt att ha Josefin här. Ååh finaste bästa sis!! 

Lily fick clownoutfit idag, haha. Vi skrattade så mycket åt henne samtidigt som hon var så galet söt. Jag älskar fina "klassiska" kläder egentligen men ibland är det ju bara såå gulligt med sånt här superbarnsligt! 

(null)

(null)

Till lunch kom brors och Felicia hit från Sthlm. De var saknade minsann, så mysigt att träffas! 

(null)

Men det är jobbigt med sällskap...

(null)

Alltså ååh vad jag älskar den här lilla finaste bästa människan! 

(null)

Boyfriend blev klar med vår uteplats på framsidan idag. Det blev hur bra som helst! Hur grym är han inte min fina älskling? Vips så var det klart! 

(null)

(null)

(null)

De blev kvar tills kvällen.. Vi hann med en hel del under deras besök. 

(null)

(null)

Lily fick en så fin tröja av brors och Felicia. "Hon har ju nästan bara flickiga kläder. Hon behöver ju något lite coolare också!" 
Om hon blev svincool i tröjan? Svar ja. Synd bara att jag inte hann få någon riktig bild på henne i den innan hon spydde ner den, haha. 

(null)

Ikväll har vi ätit varma mackor till middag. Nu ska vi gå och lägga oss.. God natt blågen! 

(null)

Uterummet och flasksuccé!

Igår kväll hade vi invigning i vårt uterum! Det blev så mysigt. Lite fix är ju kvar men det var så mysigt att kunna använda det äntligen. 

Och flaskmatningen? Johan fick i Lily lite igår när han var hemma med henne själv medan jag hämtade Josefin. När Josefin gjorde ett försök när hon kom så slurpade hon i sig en hel flaska bröstmjölk utan problem.. Bara sådär, vips. Jag trodde inte ens det var sant. Nästa gång hon blev hungrig gav vi (dom) henne ersättning istället och även det sög hon i sig en hel flaska utan problem.. Helt plötsligt så lossnade det och ingen är gladare än jag!! Woho! Så duktig. Här har jag gjort typ 50 försök utan att lyckas och så lyckas alla andra på första försöket. Är man supermorsa eller är man... Haha! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)