Fredag!

När man går all in med matchningarna haha... Finaste favoritungar! Lyckan när jag köpte dessa polkagriskläder till våra tjejer och även hittade matchande byxor till killarna. Vi må gå in under klassificeringen ’neeerds’ men vi kan ta det, haha.

Ahhh bästa minimänniskor!! 

(null)

(null)

"Jag ska bli en sån där mamma som inte låter barnen klättra på möbler och sånt.. Det ska vara ordning och reda hemma hos oss...." 
Well expectations vs reality haha! 

(null)

Finaste lilla killen som blir två år nästa vecka. 

(null)

Det är iaf en i sällskapet som tyckte att vår photoshoot var rolig haha! 

(null)

Mutan? Trakorer på Youtube... 

(null)

(null)

Åh vad jag är glad att våra barn får ha dig i sitt liv. 

(null)

(null)

Det är så gulligt hur Lily ser på världen.. Om vi möter människor någonstans så förknippar hon dem alltid med familjen på något sätt. Ser hon någon i min och Johans ålder så är det "Åh titta en annan mamma/pappa!" Ser hon någon i den lite äldre generationen så säger hon alltid "En annan farmor/farfar/mormor/morfar!" Är det ett barn säger hon "En annan storasyster/storebror" om det är ett barn i sin ålder och "lillasyster/lillebror" om det är minisar. Idag såg hon en lite yngre man och jag såg att hon inte riktigt visste vad hon skulle klassa in honom i för kategori men så tillslut sa hon "Titta en annan morbror lika Lilys morbror". Gulligaste lillhjärtat. 

Tillbaka till våra dagar i stugan. Vid 15 idag åkte Musch och barnen hemåt. Tack finaste bästisar för mysiga dagar! 

Brors

😂😂😍❤️