En dag i Uppis!

Idag har jag och Belle varit i Uppsala större delen av dagen. Vi har hängt med finaste Fia som jag inte träffat på ett helt år!!! Sist vi sågs var Belle nyfödd. Är det inte sjukt ändå hur livet förändras.. Vi har i princip suttit ihop sedan vi gick i 5:an och klickade på vår första spanskalektion, nu har vi inte setts på ett år och vi har knappt ens hörts under den tiden men så ses man och så är allt precis som vanligt ändå. Det är ändå en väldigt fin vänrelation - att det liksom håller att livet kommer emellan men att man ändå alltid vet att man har varandra. 

(null)

(null)

Efter vår lång-brunch så åkte jag och Belle vidare till Ikea för att handla lite hyllor, barnmatstolar och ljus. 

Den här lilla gullungen charmade ganska många längs vägen inne på Ikea. Jag väckte henne mitt i napen i bilen och la över henne till kundvagnen för att hon skulle få vakna till lite men snart var hon klarvaken och redo för nya äventyr! 

(null)

Och så blev det ett stopp på Gränby för att fylla på Lilys garderob litegrann. Det är helt galet vad det går kläder och vad fort hon växer!!! Jag tycker man köper nya kläder hela tiden men ändå finns det liksom aldrig tillräckligt. 

Denna lilla älskling satt nöjt och lyckligt och tittade på folk och älskade vårt lilla äventyr! Idag har vi älskat att hänga tillsammans. 

(null)

Gulligaste lilla outfiten! 

(null)

"Mamma STOPP!!! Lily också med på kort!!!" ropade Lily högt när hon såg att jag knäppte kort på bara Belle. Sorry girl...

Lily hade faktiskt gråa byxor på sig imorse men det åkte på lite extrakläder idag efter en blöt utedag. Imorse sa jag till Lily att "oj, det blir nog sista dagen du har den här tröjan på dig för magen börjar titta fram därunder!" varpå hon tydligen hade sagt på förskolan idag lite bekymrat att "Lilys tröja lite liten..." men så hade hon lagt till lite gladare" men det är en fin igelkott!"  Gullhjärtat! 

(null)


Bullmamman.se

Världens finaste tjejer!!!💕💕💕

Bullmamman.se

Världens finaste tjejer!!!💕💕💕