Ödmjukhet är finast

När man innan barn ba: "åh jag ska bli en sån där fräsch morsa som fixar mig och inte går runt i sunkiga mjukisar hela tiden med en tofs mitt på huvudet för att dölja att det var alldeles för längesedan man duschade. Såna morsor ser man ju alltför ofta. Morsorna som bara släpper allt vad utseende heter under småbarnsåren för att de ploppat ut en och annan unge.. nej sån ska inte jag bli."

När man två barn senare sitter här i Johans jobbtröja full med snor ifrån en superförkyld Belle matchad med ett par alldeles för urtvättade brallor (som jag inte ens skulle låtit vara kvar i garderoben pre kids) så slår det mig plötsligt att jag nu är en av dom. Dessutom har jag håret uppsatt i standardtofsen och jag har nog inte tvättat håret på en vecka. Smink? Ha! Skulle inte tro det.

(null)

Ibland skulle man allt få kunna hoppa in i, och prova på, olika verkligheter ett tag för att få lite bättre förståelse och ödmjukhet inför saker. Before you judge someone, walk a mile in her shoes.. Jag kommer aldrig mer döma småbarnsmorsor. Jag kommer istället göra high five och tycka att vi är grymma och så kommer jag avsluta med att ge en blick som säger att jag förstår!!

Anonym

Till min älskade unge och supermorsa! High five!♥️

Svar: 🙏🏼😘♥️
Evelina Nilsson

Joppla

Måste ändå säga att du ligger ju på en ”viss nivå” även utan smink, smutsigt hår och el-service tröja. 😍😉❤️

Svar: 😄🤦🏼‍♀️
Evelina Nilsson