Världens bästa stora lilla tjej!

Idag har vi varit hos svärisarna hela dagen för att sy klart gardinerna till husbilen och nu är de äntligen klara! Johan och svärfar har busat med barnen hela dagen medans jag och Eva har sytt, sytt och sytt. 

(null)

(null)

Belle somnade i bilen på vägen hem ikväll och sen var Lily på hennes bästa umgåshumör. "Mamma? Lily och mamma cykla till affären och köpa mackor kal?" (Hennes gulliga ’kal’ som betyder kanske som hon lägger till i sina meningar lite nu och då är det sötaste jag vet). Vi hade mackor hemma redan men det kunde jag ju inte säga till henne när hon kom med det gulliga förslaget så vi hoppade på cykeln och åkte och köpte mackor (och glass!). Som hon njöt under vårt lilla kvällsäventyr. 

(null)

På tal om glass... Igår efter att vi badat så köpte vi med oss kinamat hem. Vi gick in och beställde maten och när vi kom ut igen så sa Johan lite busigt: "Är det någon som vill köpa glass medans vi väntar på maten?" Lily svarade snabbt. "Pappa nej. Först äta mat och sen glass!" 
Älskade unge. Tack vare dig skrattar vi mer än någonsin om dagarna och livet med dig blir aldrig tråkigt!

(null)

Alla vet väl vid det här laget att jag väääldigt sällan står i köket. Här hemma är det Johan som lagar mat. För någon vecka sedan så lagade dock jag och Lily pannkakor och så stod vi och småpratade under tiden och av någon anledning så sa jag något i stil med att jag inte är så bra på att laga mat. Då kollade Lily så himla kärleksfullt på mig och gav mig något som med största sannolikhet var tänkt som en komplimang men som.. inte alls togs emot som en komplimang haha! Hon svarade snällt: "Mamma kan visst laga mat! Mamma kan laga pannkaka, yoghurt och chips!" Alltså jag dog av skratt. Mom of the year goes to.... 


Josefin

Älskade Lily❤️❤️❤️❤️❤️

Bullmamman.se

Åååh, älskade älskade Lily! Jag längtar ihjäl mig efter dig!!!!❤️