Belle 1 år!

Idag har vår minsta älskade lilla prinsessa blivit ett år. Det känns overkligt att Belle för exakt ett år sedan (och några timmar) låg i min mage?!?!?! Och vi hade då inte en aning om att det var just henne vi väntade på men nu kan man knappt ens föreställa sig att det inte bara var självklart att det var just henne vi väntade på. 
Det här året har känts väldigt långt på ett sätt men samtidig slog det mig i veckan att jag liksom inte har hunnit med, att våran minsta lilla plutt redan är ett helt år. 
Jag har ju skrivit innan om att kärleken till barnen absolut har växt fram i mitt fall. Redan när jag fick upp dem på bröstet så kände jag att jag skulle göra precis vad som helst för dem så på ett sätt var det verkligen kärlek vid första ögonkastet men den där riktiga kärleken har ändå fått växa fram för mig. Men my god vad den har växt sen.. <3 Älskade lilla bustroll. Ett år av villkorslös kärlek. Tack. 

Nu till dagen. Den galna ettårs-dags hetsen har inte kommit hit till oss den här födelsedagen. Vi hade lite planer för helgen men eftersom förkylning kom emellan så slopades de och vi blev istället bara hemma utan planer. Hennes riktiga födelsedagspresent blev postponed, jag gjorde en beställning på en reservpresent till henne i veckan men den hann inte komma.. Vi ska ha kalas för Belle nästa lördag så då blir det väl lite mer firande men idag har vi verkligen bara umgåtts och fokuserat på barnen.. Men om man säger så här: skulle Kardashians varit med på Belles födesedag idag så hade vi fått lägsta möjliga förälder-betyg. Vi gick upp och sjöng till Belle imorse och så fick hon öppna två paket; en boll och en brandbil (som hon för övrigt blev helt överlycklig för). Vi tog en mysig liten förmiddagspromenad runt området bara så att Lily fick gå och strosa bäst hon ville medan Belle hängde med på Lilys äventyr från vagnen, Eva och Christer kom förbi på lite födelsedagsfika, vi har typ legat på en filt på gräsmattan hela dagen och bara varit hundra procent här. Jag och Johan hade som mål att Belle inte skulle vara ledsen på hela dagen men det sprack redan imorse när vi skulle ta av henne tandborsten, haha, men jag är helt övertygad om att hon har haft en superfin och mysig födelsedag och är det något hon har fått idag så är det kärlek, vår uppmärksamhet, tid och närhet. Hur roligt det än är smacka så tror jag att tid, kärlek och ännu mera kärlek ändå är det finaste man kan ge sina barn - även på födelsedagen. Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här inlägget men jag antar att jag vill ställa mig på "den andra sidan" av födelsedagshetsen och säga att det också är helt ok att inte haka på detta upptrissande av firandet av våra barn. Jag har nog inte riktigt rätt till att räkna in mig i den "kategorin" fullt ut för vi kan absolut smacka ibland också (till och med ganska ofta och vi är verkligen materialister ut i fingerspetsarna båda två) men jag vill nog bara förtydliga att kärleken till ens barn aldrig sitter i materiella ting. De finaste minnena jag kommer ihåg från min uppväxt är de där magiska stunderna då mamma och pappa var just där och då med oss barn, ingen annanstans. Det är vad gåvor till ens barn egentligen handlar om. Att ge dem kärlek och minnen för livet (men tack och lov behöver man ju inte välja mellan ’kärlek’ och ’presenter’ utan man får kombinera dem lite som man vill haha...) 

Grattis älskade Belle på fin första födelsedag.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Bullmamman.se

Grattis igen älskade lilla Belle! (Och förlåt för att jag inte ringde och sjöng det första jag gjorde imorse, har mått dåligt över det hela dagen! #världenssämstamoster). Men om du bara visste hur jag har taggat i veckan på att du ska fylla år, så kanske jag skulle vara förlåten😘
Och grattis också till att du har världens finaste mamma Belle!❤️