Super-söndag!

Igår hade vi super-söndag! Jag gick upp med barnen så att Johan skulle få sova ut. När Johan kom upp ett par timmar senare bakade han scones till frukost. Sen drog vi och åkte skridskor (Johan och Lily). Efter det åkte vi vidare till Gimo för att bada. Barnens lycka i bassängen gör en lika lycklig varje gång... Det var dock tjockt med folk, helt galet!! Har aldrig någonsin sett så mycket folk där innan.. 

(null)

(null)

(null)

(null)

När vi kom hem så slocknade båda barnen (och även jag) och sen vaknade vi upp lagom tills brors match började kl 16. Det blev vinst! Kul. Brors har återgått till träningar och match men får spela med galler ett tag.. 

Lily fick detta dockhus av oss i födelsedagspresent och vilken succé det blev. Hon älskar det och ville gå upp och leka lite i matchpaus igår! Den första som blev tilldelad en docka i hennes hus när hon fick det i fredags var Bobbo (morbror) och därefter PW (Wilton). Gulligt. 

(null)

Belle fortsätter att röja på kvällarna.. "Sova är för veklingar" tänker hon och håller sig vaken och krigar med att hålla ögonen öppna trots att hon är svintrött. 

(null)