Sjukhuset och hemmamys!

Det var ju såhär det inte skulle bli... Förhoppningen om ett nytt liv efter operationen börjar sakta men säkert rinna ut i sanden. Jag ÄR så mycket bättre efter operationen och det är så många tunga stenar som har lättat från mig smärtmässigt, men jag ville ju bli helt bra och dit är det en bra bit kvar.. Jag är evigt tacksam för att jag är så mycket bättre men sorgen växer för varje dag när jag sakta försöker acceptera ett fortsatt liv med smärta. Det finns fortfarande hopp eftersom det är några månader kvar men just nu känns det lite tungt. Jag har dessutom haft problem med oförklarliga blödningar i två månader trots kemiskt klimakterie.. De vet inte var det kommer ifrån, om det är polyper, endometrios som blöder, cellförändringar, "bara vanlig blödning" eller vad det kan vara. Det spekuleras en del men ingen förklaring so far.

Igår spenderade jag 4 h på Akademiska och jag ska tillbaka igen på onsdag för att träffa ännu en specialist. Jag skulle ju slippa (eller åtminstone dra ner på) sjukhusbesöken hade jag hoppats på efter op i Londom men det var längesedan jag hängde så här intensivt på sjukhuset. Så. Less. Mest less är jag över att ha så ont igen. Men sen är jag less för att de inte får stopp på blödningarna någon gång.. Och så är jag less på att behöva ha med sjukvården att göra. Det finns nästan ingenting som suger så mycket energi som sjukvården. Så. Trögt. Dessutom är blödningar endometriosdrabbades värsta fiende och om de bara får stopp på den så kanske smärtorna också lugnar sig något. Det är iaf vad jag hoppas på. Och att det inte är något allvarligt såklart. Jag är helt övertygad om att det inte är någon fara men det är ju alltid skönt när man får det bekräftat också. 

(null)

Lily sov hos Eva och Christer inatt. Idag var Johan och jobbade. Jag, Belle och Hugo tog en promenad till kontoret på förmiddagen för att göra honom lite sällskap under inventeringen. När vi blev hungriga köpte vi med oss mat och åkte till svärisarna och mötte en söt liten skruttunge som varit saknad. Hon blev glad när vi kom men sen när det var dags att åka hem sa Lily att "Alla hem. Lily åka hem nej. Lily stanna farmor!" Det är gulligt att hon trivs så bra hos våra familjer. 

När vi kom hem var det dags för Sverigematch. Tack bästa Josefin och Dan för Lilys julklapp och för att ni räddade våran match-ro, haha. "Om du får en egen ipad av oss så kan inte mamma och pappa säga att du inte får titta på Pippi, då är det du som bestämmer". Vi börjar väl mjukna något när det gäller tv/iPad eller liknande och Lily älskar sin nya iPad men jag står fast vid att den aldrig kommer att hamna vid matbordet. Där går gränsen! Sen är väl lagom fortfarande bäst men jisses vilken generös julklapp de fick våra barn! 

(null)

Hockeyn. Så tråkigt med förlust... Vi hoppas på brons imorgon! 

(null)

Den här lilla glad-skiten är det extra mycket fart på nu för tiden.. Så himla go. 

(null)

Ikväll efter pyjamas så drog jag och Lily ut på ett litet kvällsäventyr. Hennes roligaste sysselsättning för tillfället är att leta tomtar, bockar, stjärnor och julgranar vid olika hus. Vi såg flera stycken men kvällens mest spännande var en tomte som hade ramlat och slagit huvudet. "Berätta pappa hemma!!" Det bara måste vi åka hem och berätta för Johan, Belle och Hugo..

(null)

God natt allesammans! Hoppas ni får en fortsatt fin helg!