Älskade barn!

Jag följer en tjej på instagram och hennes familjs livssituation har verkligen berört mig in i benmärgen. De har två små döttrar precis som oss och för snart två månader sedan åkte de in till sjukhuset för att de misstänkte att något var fel med deras fyraåriga dotter. Efter några veckor på sjukhuset fick de beskedet att hon har leukemi och den här lilla tjejen kämpar just nu för sitt liv. Bara tanken på vad familjen just nu går igenom får mig att vilja bryta ihop. 

De har en insamling hos Barncancerfonden (länk här) och till alla er som har möjlighet; hjälp till att skänka ett bidrag så att forskningen går framåt så att inga andra ska behöva uppleva vad de just nu går igenom. 
Mitt hjärta vrids om flera gånger om dagen när jag tänker på vad de alla får kämpa varenda sekund. Medans vi leker Pippi och springer runt och busar för fullt här hemma så kämpar den här familjen sekund för sekund för att deras lilla prinsessa ska få fortsätta leva. Så overkligt. Och samtidigt som jag lider så oerhört över vad de går igenom just nu och hur mycket lilla Melina med familj tvingas kämpa timme efter timme så är jag mer tacksam än någonsin för att våra tjejer är friska och mår bra. De ligger just nu trygga i sina sängar och sover och ingenting betyder mer än att vi får leva tillsammans som en familj! 
Ödmjukheten till livet är total. 

(null)

(null)