Slapp-sunday!

Idag har jag och min lilla familj haft en lugn och skön hemmadag. Vi har gosat massor hela högen och grejat lite med allt möjligt. Ni vet; tvättat massor, packat upp efter helgen, plocka i ordning här hemma inför en ny vecka och lite sånt.. 

Vi fick nybakta scones och stekta ägg till frukost imorse. Jag och Lily var iväg och storhandlade en sväng mitt på dagen. Vi napade tillsammans tätt ihopslingrade. Johan har lagat veckans mat idag i form av fem olika maträtter. Vi har kikat på brors match som slutade med att Väsby fick tre viktiga poäng. 
Lily har varit lite hängig idag så hon blir hemma ifrån förskolan imorgon. Hoppas hon piggnar på sig snabbt! Belle har också varit lite extra gnällig idag mot kvällen så antingen är det en följd av att ha varit ifrån varandra i några dagar eller så är hon inte heller helt pigg och kry. Vi får fortsätta hemmamyset imorgon helt enkelt och ta ännu en slappdag! 

Lily har helt plötsligt börjat tycka att vissa saker på film är lite läskiga. Tex. när Jonas ramlar ner i vattnet i filmen Lotta på Bråkmakargatan. Det var så gulligt så jag dog när jag imorse såg hur Lily letade sig fram efter Johans hand precis innan det hände på filmen.. Lily är väldigt ogosig egentligen och kör verkligen sitt egna race men ingenting känns tryggare än pappas hand när det känns lite läskigt <3 Så fort Jonas ramlat i vattnet tog hon dock bort handen igen - redo att stå på egna ben igen haha! Älskade lilla du.

(null)

Igår mötte vi upp barnen och mami i Uppsala vid 14-tiden och det var ett kärt möte. SOm vi pussade på dem!! Sen hoppade vi in i bilen igen och åkte till Väsby för att titta på hockey! Efter hockeyn åkte vi alla till en restaurang i närheten och åt middag tillsammans med brors och Felicia efter matchen. Så mysigt och så gott!! 
Det kändes som att vi hade varit borta hur länge som helst igår när vi svängde upp på vår uppfart hemma i East. Jag älskar att vårt hus känns så himla hemma. Det är inget speciellt hus vi bor i men vi trivs ändå superbra och älskar vårt hem. Vi kommer definitivt inte bli kvar här for life för det är långt ifrån vårt drömhus men just nu älskar vi det!!