En eftermiddag ute!

Jag och Belle tog en 75 min prommis idag. Älskar vädret så mycket just nu. 
Mina klimakteriesvettningar har kommit tillbaka... Trots att jag frös på promenaden så var min tröja helt blöt när jag kom hem. Det älskar man ju också. My god vad jag mår sämre av behandlingen nu än innan graviditeter och barn. Jag har blivit en sån där irriterad människa som blir arg hur lätt som helst och mitt tålamod existerar knappt längre. Jag är ganska lugn och harmonisk i vanliga fall men inte nu.. Jag är så sugen på att sluta med behandlingen och bli mig själv igen men eftersom det inte verkar finnas något bättre alternativ just nu eller en bättre behandling så är det väl bara att härda ut och hoppas på att det blir bättre med tiden. Huggsaxfeelingen på den. Jag måste ha en behandling för att må bättre men behandlingen gör att jag mår skit och blir en sämre människa så ibland undrar jag vilket av alternativen som är värst..

Tur att man har den här lilla solstrålen som sällskap om dagarna! 

(null)

Lily blev jätteglad när jag hämtade henne i em. Hon hade gått till dörren några gånger och pratat om mamma och pappa direkt efter lämningen imorse men efter att de varit ute och lekt på fm så kom hon in i förskolemode och hade jättekul resten av dagen! 

När vi kom hem hängde vi ute hela familjen. Lily avskyr strumpor...

(null)

... och därför drog Lily av Belle hennes strumpor också. Det blev inte särskilt långvarigt men ändå gulligt att hon tänkte på Belle också fast på sitt sätt. 

(null)

Det blev lite bilstädning! 

(null)

Lily flyttade in i sin nya koja som Belles nya bilstol kom i. Hejdå babyskydd, hej bilstol! 

(null)

Vi har både Maxi-cosi och Be-safe men vi har gillat Maxi-cosi mycket mer så det blev en sån även till Belle. Vi fick även två bilstolar av några vänner för ett tag sedan och de blir perfekt som "extrastolar" i Johans bil. Jisses vad det behövs bilstolar.. 

(null)

Älskade ungar!!!

(null)

"Sommar nu?" frågade Lily snällt när hon ville klä av sig och vara barfota ännu en gång. 

(null)

Nu kikar vi på årets mest spännande hockeymatch! Sista allettan-matchen och Väsby spelar för att bli seriesegrare och på så sätt få gå direkt till playoff-final (om jag har förstått det rätt.. my god vad krånglig serien är!) Oavsett: så sjukt spännande!!! Just nu leder de med 1-0 mot Östersund. Heja Väsby! 
Anonym

Lilys kofta😍 vart ifrån?

Svar: Primark 😏
Evelina Nilsson