Helg-måndag!

Det är alltid så skönt att ha en dag extra hemma när man varit hemifrån ett tag. Man hinner liksom komma i ordning och varva ner lite innan det är dags för vardag och verklighet igen. 

Vi packade upp och fixade med allt igår när vi kom hem så imorse var allt redan i ordning här hemma. Skönt. Att packa upp är det tråkigaste som finns så det är lika bra att gnugga av det så fort som möjligt. 

Belle älskar att se sig själv i spegeln. Jag verkar inte heller vara särskilt missnöjd över vad jag ser haha! 

(null)

Idag passade jag och Johan på att vila när barnen vilade. Jag vilade med Belle och under tiden hade Johan och Lily lekrace på nedervåningen... 

(null)

... och när det var dags för Lily och Johan att vila så tog jag och Belle en liten promenad. 

(null)

Efter alla vilor så åkte vi och hälsade på Eva och Christer en sväng. Vi har inte träffat dem på hela påsken så vi åkte dit på lite ute-lek och fika. 

(null)

(null)

På vägen hem köpte vi med oss kebabtallrik till middag. 

(null)

Det här med "speciellt liv i coronatider" passar mig rättså bra och för en gångs skull slipper jag pressen som jag annars kan känna ibland. Jag har ju blivit ganska introvert i och med att jag varit sjuk så länge. Jag har medvetet tagit avstånd från folk för att det är för jobbigt att ta hand om för många relationer när man mår dåligt och inte kan planera livet pga smärtskov och dagsform. Ju mindre människor att ha omkring sig -  ju mindre människor kan man ställa till det för, göra besvikna när man ännu en gång tackar nej till inbjudningar, hoppar av i sista sekunden, råkar bete sig dåligt emot för att orken inte finns där pga smärtan/mediciner eller bara inte finns där allmänt pga att man har alldeles för mycket med sig själv. Det gör att jag är mest hemma och sköter mig själv. Alldeles egentligen är jag nog ganska social och älskar att umgås med människor men det är en sak jag medvetet har sakat bort och är helt bekväm med. Så nu i coronatider får ni helt enkelt prova på mitt liv, haha. Stanna hemma så mycket som möjligt, träffa så lite människor som möjligt, glida runt i mjukiskläder med en tofs på huvudet eftersom man ändå bara är hemma och inte planera så mycket framåt eftersom man inte vet hur situationen (/måendet) ser ut framöver. Och lite hämtmat på det vilket vi äter ganska ofta i vanliga fall men nu kan man ju gömma sig bakom hashtaggen #stöttalokalaföretag. 

Trevlig kväll på er!