Fräschaste klimakteriekossan!

Ni vet när man mår dåligt och alla små problem känns enkla och totalt ointressanta... Man reflekterar inte ens över dem för det finns ändå ingen energi att lägga på sånt. Så har det varit för mig den senaste tiden. Jag har fått fokusera och lägga tid och energi på det viktigaste - allt annat får bara passera. 
Nu när jag äntligen mår lite bättre igen så dyker plötsligt de där "små" problemen upp som man knappt har insett att existerar tidigare, åtminstone så har man inte låtit dem få ta plats. Ett sånt problem är mina klimakteriebesvär/biverkningarna på mina sprutor. Jag fryser konstant. Olidligt mycket fryser jag. Det går i vågor men så fort jag typ sitter stilla så kommer frossan och den är inte nådig. Inatt sov jag i mjukisdress, raggsockor, fleecetröja, duntäcke och en filt över och ändå frös jag. Problemet i det hela är att jag samtidigt svettas. Eller det är typ inte ens som att jag svettas utan det är mer som att kroppen liksom "vätskar" (haha åh det är så vidrigt!). Jag märker liksom inte att jag svettas eftersom jag fryser så mycket men så vips är jag helt blöt. 

(null)

(null)

Helt problemfri verkar man aldrig bli. Man bara omvärderar problemen och storleken på problemen ökar eller minskar.. Har man stora problem så spelar droppade strumpor på golvet eller en nagel som gått av ingen som helst roll men för vissa är problemen på den nivån och avundsjukan för att låta såna små problem få ta plats i livet kan ibland vara total. Det skulle vara så skönt att få lägga energi på något onödigt ibland, men oftast låter jag livet helt enkelt bara flyta på och så följer jag med och tar allt som det kommer.

Jag har varit in till Uppsala idag för att göra ett ultraljud. Det gick bra och resultatet var väntat. Vi får se vad fortsättningen blir. Annars har vi tagit en promenad, packat och fixat lite inför helgen. Nu ska vi gå och sova. Vi har börjat titta på Husdrömmar i Sicilien och vi är fast. Drömmarnas dröm. 

Sov gott allesammans! 

Joppla

Fick just världens ångest över att jag skällde på Dan imorse för att han inte ställer tillbaka saker i kylen med ETIKETTEN FRAMÅT........ Efter det här inlägget känns ju det lite som en världslig sak.
Ungefär lika världslig som när jag skällde på dig att du inte fick ställa din väska på golvet utan skulle undan i garderoben lägenheten🤦🏻‍♀️🙈 Skäms på mig...... Gäller att vara tacksam! 💞

Åh, varför kan du inte bara få vara frisk?!?! 😔❤️

Svar: Fast jag förstår ändå.. Etiketten framåt är ju inte så värdsligt som man kanske tror 😉😘 Love you!! ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson