Babyday!

Imorse vaknade vi till små tassande fötter som sprang över golvet till vårt sovrum strax efter 06.. Lily kröp upp i vår säng ett litet tag men sen tyckte hon att Johan skulle följa med henne ner och äta frukost och så blev det. När Belle ammat färdigt så gick jag också ner till gänget medan Belle fick sova vidare en liten stund till. 

(null)

Sen blev det häng i babysittern för den minsta medan jag och Lily läste massa böcker i lekrummet. Belle älskar den här lilla leksaken som sitter på babysittern! Skönt att man hittat något hon gillar. Våran nya investering; den elektriska babysittern, är också en favorit för Belle och det tackar vi för. 

(null)

Belle somnade på vägen till förskole-lämningen idag. Det är inte många lugna lämningar jag fått sedan Belle kom men imorse kunde jag och Lily säga hejdå till varandra i lugn och ro utan att Belle stal hela showen, haha. 

(null)

Lily hittade en liten snigel på vägen till dagis och den hann vi sjunga om flera gånger innan det var dags att gå in och säga hejdå till varandra. 

(null)

Sen har jag suttit här nästan hela dagen.. Fixat, donat, planerat, grejat, ringt. 

(null)

Belle har mått ganska bra idag. Hon har sovit en hel del, varit lite extra närhetskrank men mest nöjd. 

(null)

Vi har såklart hunnit pratat massor med varandra också! Hon älskar när man tittar på henne och pratar med henne. 

(null)

Och så har det hunnits med ännu mer lek i babysittern för Belle (och Hugo). Nu väntar vi in Lily och svärmor som kommer hem snart (och så Johan om en stund). Hoppas ni haft en fin dag so far och att ni får en trevlig kväll! 

(null)