Stora läkarbesöks-dagen!

I förmiddags var jag till vårdcentralen för att kolla upp mitt öra och öga som har strulat lite. Det visade sig vara både ögoninflammation och öroninflammation. Så kan det gå. Öronen har krånglat i flera veckor men eftersom det inte har gjort ont så har jag skjutit på att kolla upp det men nu rinner det verkligen ur mitt öra (så äckligt!!) så nu var det dags att ta tag i det. Hoppas att antibiotikan hjälper snabbt så att det blir bra igen! 

(null)

På eftermiddagen hade jag läkartid på Endometrioscentrum i Uppsala. Johan följde med mig vilket var skönt. 

(null)

Det blev ett snabbt stopp på Ikea innan vi nu är på väg hemåt igen. Lily och Belle är hemma hos oss med Eva och Christer. Det är första gången de har båda barnen själva men vi pratade precis med dem och allt går jättebra! Härligt! 

(null)

Ikväll blir det kebabtallrik till middag. Jag är svintrött idag så det blir tidigt i säng ikväll! Hur kan man längta till att gå och sova så mycket på dagen men sen på kvällen när det är dags att sova så bara avskyr man sängen och vill inte alls gå och sova? Sova och nätter är inte alls min grej och jag har verkligen problem med sömnen men just nu känns sova som det bästa man kan göra. Hoppas känslan håller i sig ända tills ikväll så att man kan somna gott tidigt och få en bra natt...