Återhämtning!

Tack för all omtanke, kärlek och stöttning som ni överröst mig med de senaste dagarna. Ni är underbara och det värmer mer än ni kan förstå!! Tack tack tack. Massa kärlek tillbaka till er alla och extra mycket kärlek till er som hört av sig till mig på olika sätt. Bästa ni!!

Operationen gick bra och jag mår efter omständigheterna faktiskt väldigt bra. Jag har ganska ont men jag är van med betydligt värre smärta så jag klagar absolut inte. Smärtan är dessutom en annan än vad jag normalt är van vid och det känns som ett gott tecken på något sätt. Annorlunda borde ju faktiskt vara bra i det här fallet.

(null)

Jag checkade ut från sjukhuset igår em och sedan dess har vi hängt på hotellrummet med roomservice till både frukost, lunch och middag. Idag gick vi dock ut en sväng för att få lite luft och så handlade vi hem gottis till en väldigt mysig tapas-middag här i hotellsängen. 

(null)

Jag kan inte förstå att operationen som jag väntat på att få göra i så många är äntligen är gjord?!? Läkaren gav mig 80% chans till förbättring och ett liv med mindre smärta och det är det mitt mindset är inställt på till 110%. Det tar ett halvår innan man vet det verkliga resultatet av operationen och det tar upp till fyra månader innan kroppen läkt efter op så egentligen vet jag ingenting om framtiden ännu men just nu är all endometrios borta ifrån min kropp och bara tanken på det kan få mig att vilja störtböla av lycka. Ena halvan av mig vågar knappt hoppas att det är nu det vänder men den andra halvan av mig springer långt. långt fram och har redan planerat mitt "nya" liv minut för minut in i minsta detalj - allt jag ska göra nu när jag förhoppningsvis kommer få vakna upp varje morgon till en helt annan vardag än vad jag är van vid. Jag har lite svårt att veta vart jag ska lägga mina förväntningar för att inte bli besviken men samtidigt vill jag inte heller hoppas för smått. En sak är iaf säker. Nu ska Evis komma tillbaka till livet och hon ska göra det fullt ut hur läskigt det än är att slänga sig ut i det okända och våga hoppas igen! 


Pilla

Åh va härligt det låter för dig! Glad för din skull 🤩🙌 All lycka till dig ❤

Svar: Tack gulliga du! 😘💛😘
Evelina Nilsson