Snickeri i Furuvik!

Det finns nästan inget mysigare än att glida runt i pyjamas hela lilla familjen en helgmorgon och lyssna på regnet som smattrar utanför. 

(null)

Lily älskar att hålla i sin lillasyster och gör det så ofta hon får chansen. Och Belle skiner upp som en sol så fort hon får syn på Lily. Åh vad jag hoppas att de kommer ha det roligt tillsammans under uppväxten och att de blir bästisar for life.

(null)

Efter frukosten hoppade vi in i bilen och åkte mot Furuvik för att hjälpa till lite med Musch och Mattis rust/utbyggnad. Det blir såå fint!! 

(null)

Lily ville gärna hjälpa till och vara med och langa skruvar, mäta och spika med hammaren. 

(null)

Våra bästa handymans! 

(null)

Och här har vi en liten gladskit. Belles kolik slutade ungefär när jag opererades vilket är för en månad sedan. Koliken försvann liksom från en dag till en annan, så sjukt?! Vips så gick hon från att vara ett barn som skrek och grät från 7 på morgonen till 21-22 på kvällen till att le och skratta i princip hela tiden. Jag har aldrig träffat en bebis som ler och skrattar så mycket som Belle gör. Det är såå roligt att se henne så glad efter att ha sett henne kriga sig igenom 3 enormt tuffa månader av skrik, smärta och tårar. Äntligen kan hon få må bra och vara lycklig! 

(null)

Nu? ————-> Sängen. Jag är galet trött. Hoppas ni haft en härlig helg och att ni alla är uppvilade och redo för en ny vecka! Sov gott.