Halva helgen känns redan hel!

Vi har haft en mysig helg såhär långt. Det känns som söndag idag så imorgon blir nästan som en extra bonusdag till helgen - härligt! 

Vi åkte till mami igår em. Vi hade det så mysigt där hela kvällen igår med middag och soffhäng (och lite jobb för Johan). 
Imorse var vi över till pappa på frukost och det var också så mysigt. Efter frukosten åkte vi till mormor och morfar för att fira morfar som fyllt 75! Grattis igen bästa du! 

Det känns som att vi "knappt lämnat hemmet" (inklusive två Londonresor och lite sånt men vi har åtminstone inte åkt iväg hemifrån mer än nödvändigt...) sedan Belle kom eftersom hon hatar att åka bil så mycket. Bilresan till Hedesunda igår gick superbra men på hemvägen idag blev vi ännu en gång påminda om varför vi bestämt oss för att inte åka bil längre sträckor... Jisses. Vi kom iaf hem tillslut! 

Vi har haft en supermysig kväll här hemma bara vi. Åh vad vi har myst!! 

Av någon anledning har det inte blivit så mycket kort knäppta men ni får det jag har på telefonen från de senaste dagarna.. 

Jag och Belle i fredags morse

(null)

Jag och min andra älskling igår kväll hos mami!

(null)

Lily (med munnen full av snö) och hennes finaste morfar 

(null)

Tröttmössan efter kalaset idag! Äntligen fick hon riktig tårta lika Pippi! Åh vad hon gottade sig.

(null)

Lugnet innan stormen...

(null)

Vi bestämde oss för att hoppa över middag ikväll och kvällsfikade istället. Det blev nybakade tunnbrödmackor. Mums! 

(null)

Första måltiden någonsin i soffan för den här lilla tjejen. Hon tyckte att det var lite konstigt att sitta där och äta istället för vid köksbordet men hon myste massor framför Idol med massor av tända ljus (vi kollade i efterhand ikväll). Helt plötsligt sa hon dock - "Lily gå upp sova!" Ok sa jag och följde med henne upp.

(null)

Alltså kan vi ta en minut åt att hylla gårdagens Idol? Alltså my god vad grymma alla var. Tusse är ju så himla duktig - alla är så himla duktiga!! Det känns som att det var rätt person som fick lämna men alla var verkligen såå bra!! Jag vet inte när jag blev en sån som bloggar om Idol men jag älskart.. 
Trevlig kväll på er! 
Anonym

Så himla mysig blogg du har! Jag har följt den ett tag och vet att ni har varit i khao lak två gånger och jag ska snart åka dit! Hur tänkte ni kring zika viruset? Tänker som du va gravid när ni va där? Hur mycket fickpengar har ni haft med er när ni åkt? Tacksam för svar! Kramar

Svar: Men åh tack gulliga du! Ja vi älskar Khao Lak. Det är litet och mysigt! När det gäller Zika-viruset så är vi inga som oroar oss och alltså var detta inget som vi gick och tänkte särskilt mycket på.. Vi levde på som vanligt och nojjade desto mindre!
Fickpengar har jag tyvärr ingen aning om hur mycket pengar vi hade med oss. Kontanter är ju iaf bäst i Thailand. Åh njut av resan! Avis!!! Kram kram
Evelina Nilsson