Trött onsdag!

Även idag har det spenderats timmar på soffan.. Jag har fått lite gjort här hemma också med tvätt, disk och vanligt hemmafix men större delen av dagen har jag legat här. Vi tog en promenad till dagis imorse vilket var skönt - bästa starten på dagen! 

(null)

Lily vaknade 02 inatt och ville komma över till oss. Hon var väldigt pratsugen och låg och bubblade och pratade i en timme innan hon tillslut somnade om. Eftersom hon alltid sover i sin säng i sitt rum hela nätterna så är det faktiskt ganska mysigt de få gånger hon vaknar på natten och vill komma över till oss men jag är otroligt tacksam för att hennes sömn är så problemfri och att hon har sovit in princip hela nätterna i sin säng sedan hon var 4 månader gammal. Man sover helt klart sämre med en sprattlande kickboxare i sängen även om det också är väldigt mysigt men jag tror att vi alla sover bättre när vi får lite mer space. 

Nu ska vi hoppa in i bilen och åka på ett litet äventyr till den stora staden. Lily sover hos hennes farmor och farfar ikväll!