Hemma-lördag!

Vi har haft en lugn och mysig lördag här hemma. 

Lily började morgonen med att flyga runt i en kylväska. Väldigt roligt! 

(null)

Bilen går också varm här hemma.. Det är hennes absoluta favoritleksak för tillfället! 

(null)

Vi har som vanligt varit ute större delen av dagen. Lily har sovit endast 30 minuter på hela dagen, det händer inte särskilt ofta. Oftast tar hon en nap på 1,5 h runt 12 men idag hade hon inte riktigt tid att sova. 

Efter lilla napen i vagnen blev det fruktstund med favoritfrukten: vindruvor. 

(null)

Sen har vi "byggt in" luftvärmepumpen. Den är ju så förbaskat ful och eftersom den står på altanen så snyggade vi till den (läs gömde den) så gott det gick. 

(null)

När bygget var klart drog vi ut på årets premiär-cykeltur och åkte och handlade. Lily tyckte att det var lika roligt att cykla nu som det var i höstas. Skönt! 

(null)

När vi kom hem blev det "mellis". Eller snarare lördagsgodis. Lily älskar flingor.. Hon gillar ju Cherrios mer än något annat och står ofta nedanför köksbänken där flingorna står och sträcker sig efter dem och ropar "Meer! Meer!", men nu har vi hittat några andra flingor som är nyttiga utan massa socker och sånt så då känns det lite mer ok att hon äter dem. De ser dock ut som hundgodis, haha. 

(null)

Lily fick äta middag innan oss ikväll och så blev det bad för henne medan Johan förberedde vår middag. Efter badet hann Lily och Hugo med en massa bus ute på gården innan det var dags att gå och sova vid 19. Så mysigt med sommar, värme och ljusa kvällar. Det är något särskilt med barfotabarn i pyjamas på gården innan läggdags.
Lily somnade på två sekunder ikväll.. Trött liten tjej.

(null)

(null)

Så här blev vårt lilla bygge. Tryckimpregnerat virke ser ju så tråkigt ut när det är grönt men snart är det samma färg som trallen, då ser det lite trevligare ut! Lite blommor på den där så blir altanen så mycket roligare än vad den var innan med den fula ställningen och luftvärmepumpen. Skönt att slippa se den nu! Vi är nöjda! 

(null)