Gulligaste outfitsen!

Lily (och lillasyster) har blivit så himla bortskämda med presenter den senaste veckan. Jag brukar ju inte lägga ut så mycket "stageade" bilder på shopping, presenter eller vad jag köper men den här presentbomben kan man ju bara inte låta bli att visa er.. Är ni beredda på sötchock??

Först kom mamma hem med kläder från när hon var och hälsade på sis i LA.. Jag dog sötdöden! Hur gulligt kommer det inte vara när våra små tjejer matchar i dessa outfits!? 

(null)

(null)

Och så en "bara-ändå-present" som mamma köpt i våras men som hon hade tappat bort hemma och därför inte kunnat ge Lily. I helgen dök den upp! Så gullig med ett par sneakers till bara. 

(null)

Och så kom även Josefin med presenter när hon kom hem från LA! Det börjar sjunka in att vi faktiskt ska få en till liten tjej när man ser de matchande kläderna bredvid varandra såhär.. Vi har inte köpt ett endaste plagg till bebis ännu men nu har hon redan en hel sommargarderob! Gulligaste jag sett for sure!

(null)

(null)

Tänk när de ska bada i sommar i stugan i dessa matchande UV-dräkter! Alltsååå!

(null)

Snobbigaste och gulligaste skorna ever. "De är klart att min guddotter ska ha ett par Michael Kors-skor!" Haha. Så himla gulliga. Det är strl 23 så hon får nog växa i dem till nästa år men tills dess får de stå på hyllan i hennes rum och glänsa! 

(null)

Och så i helgen så kom fina svärisarna med presenter till Lily. De hade varit till Uppsala och kom hem med massor av fint till våran prinsessa!

Hur söt klänning?? Jag älskar Lindex kläder. De har så himla mycket fint! 

(null)

Och så är bästa sommargarderoben fixad! Jisses så det ska lekas!! 

(null)

Tusen tack för alla de fina kläderna till våra små tjejer! Dom blir så himla bortskämda. 
Åh vad roligt det är med barnkläder.. Jag tycker det är roligt med kläder allmänt men barnkläder är ju snäppet roligare än till mig själv nu för tiden. Jag har en känsla av att jag kommer gå loco med matchningar till våra girls.. och mig själv.. och Johan. Jag kanske kan hitta någon fluga till Hugo också till alla våra outfits så att även han kan få vara med och matcha! Nördigt men samtidigt såå gulligt!