Grattis prinsen!

Idag fyller världens finaste kille ett år. Tänk att jag har varit moster i ett helt år redan. Jag grät inte en tår när Lily föddes men när jag fick första bilden på mosters lilla prins för ett år sedan så rann faktiskt tårarna efter mina kinder. Lättnaden över att allt hade gått bra efter flera dygns kämpande var total och han var den finaste lilla killen jag någonsin sett. 

Tack för att det var just du som kom till oss och gjorde mig till moster för ett år sedan. Att vara moster till dig är nästan lika stort som att vara mamma och det kändes nästan som att jag fick ett till barn när du kom.. Du har helt klart en alldeles speciell plats i mitt hjärta.

Att se dig och Lily tillsammans är ren lycka och jag är så glad att våran fina lilla tjej ska få ha dig som följeslagare under hela sitt liv. Du kommer ta ner Lily på jorden när hon svävar iväg för mycket och du har redan lärt Lily hur en riktig brottningsmatch går till. Ditt humör, ditt lugn och din charm har fått oss att skratta många gånger och jag är så glad att jag ska få se dig växa upp ifrån första parkett.

Grattis världens bästa Wilton-PW-Gluggen på din första födelsedag! På söndag ska vi fira dig och skämma bort dig minsann! Hoppas du får en fin födelsedag hjärtat. 

Moster älskar dig!!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Bullmamman.se

💙💙 världens finaste moster!💙💙

Svar: ❤️❤️
Evelina Nilsson