Yrrol surrar om det mesta!

Det blev en sväng till Uppsala idag.. Johan behövde gå till en barberare för att få ordning på hans skägg (och här kommer en lång parentes as usual men eftersom överkonsumtion av parenteser är lite min grej så är ni ju vana vid det här laget.. När ska det vara sitt och när ska det vara hans? Jag lär mig aldrig!?!) Iaf så följde jag med Johan till Uppsala och jag hann med en snabb sväng på stan medan Johan fick facet fixat. 

Lite smink piffar upp vilken sliten dag som helst... 

(null)

Jag gick runt i säkert en halvtimme i Zaras butik. Jag älskar deras kläder. De har så himla mycket fint. Jag hittade en galet snygg gul jacka (gu vad jag har snöat in mig på gult för tillfället) som jag var så himla nära på att köpa men i sista sekunden hejdade jag mig.. Thank god för det! Det finns inte plats för en endaste jacka till i det här huset. Men jag ångrar mig redan att den inte fick följa med hem, haha. Den fanns dessutom i ljusrosa färg också. Så fina och våriga! Aja, de kanske finns kvar nästa gång jag kommer dit..
Och btw, när vi ändå är inne på kläder... Asos!!! De har ju hur mycket fina gravidkläder som helst?!?! Vart var Asos när jag behövde dem som mest under förra graviditeten och varför har ingen någonsin tipsat mig om deras gravidkläder? Jag skulle kunna köpa varenda plagg på maternity-avdelningen. Så galet mycket fint. Tips tips till alla er gravida därute! Jag hittade på deras gravidkläder av en slump och jag hade aldrig hört talas om deras gravidkläder innan men de har ju massor. Och till bra priser dessutom! 

Jaja.. Slutsurrat om kläder. Vi köpte med sushi på väg hem från Uppsala och så åt vi det hos svärisarna. Eva hade hämtat Lily på förskolan så vi hängde där i ett par timmar innan vi åkte hem. 

Trött boyfriend somnade med jackan på hos svärisarna så fort vi kom dit.. Jag vet inte riktigt vad vi ska skylla på för att vi trötta. Man brukar ju ha anledning till att vara trött när man är småbarnsförälder men vi kan verkligen inte skylla det på Lily. Hennes sömn är ju exemplarisk och hon sover för det mesta 12 h per natt i hennes egna säng i sitt rum! Vaknar hon och vill över till oss så gör hon det oftast på morgonen vid 5-tiden och somnar om på en gång hos oss så vi får verkligen den nattsömn man behöver (sen att jag knappt kan sova pga smärtan och vaknar en gång i timmen är en annan historia..) Det är väl en allmänt trött årstid I guess. 

(null)

Lilys sushipremiär! Hon och svärfar delade på thaimat istället för sushi men en liten sushibit blev perfekt efterrätt. 

(null)