Home sweet home!

Vi är ÄNTLIGEN hemma efter en minst sagt strulig hemresa.. Först blev flygresan försenad över fyra timmar så det blev en lång väntan på flygplatsen och sen blev vi tvungna att mellanlanda i Athen pga Pakistans stängda luftrum istället för att flyga raka vägen hem. Hemresan som skulle ta 11 h tog istället 24 h och jag kan säga så här: det har aldrig tidigare varit så skönt att landa på svensk mark som det var igår kväll vid 23. 

När en hemresa tar så lång tid så får man faktiskt skryta över sitt barn för damn vad grym hon är våran Lily. Hon sov kanske 3 h totalt under flygresan och resten av tiden var hon vaken - men ändå så himla nöjd. Till och med alla runt omkring oss på flyget berömde henne så mycket... Världens bästa Lily. 

Redo att checka in våra väskor på flygplatsen i Phuket! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Trötta familjen på flygplanet.. Som vanligt lyckades jag inte sova någonting! 

(null)

(null)

Äntligen på svensk mark! 

(null)

Hur kan man vara så där glad (men trött) efter en så lång flygning? She is awesome våran bästa lilla skrutt! 

(null)

Det blev ett Max-besök på vägen hem för att fylla på energin efter alldeles för mycket choklad och alldeles för lite mat på planet.

(null)

När vi kom hem var det som om den sista lilla energin som fanns kvar gick ur Lily.. Det kändes som att hon hade krigat på och hållt humöret uppe såå länge så när vi väl kom upp på uppfarten och hon fick syn på huset så andades hon ut och så kom tårarna. Hon grät och var otröstlig i flera minuter och det blev inte bättre när hon skulle gå in till vardagsrummet där Hugo alltid ligger och hon insåg att varken Hugos säng eller Hugo var hemma. Tårarna sprutade och jag fick alldeles ont i hjärtat för att hon kämpat på och varit så duktig hela resan. Lilla hjärtat. 

Vi kröp ner i sängen på en gång alla tre och så somnade vi gott i en stor och mysig hög!! Det är skönt att vara hemma igen. Idag får vi träffa en saknad Hugo och vi är lika taggade på det alla tre! 

Home sweet home <3