Bad day i paradiset!

Idag har jag haft en ganska dålig dag måendemässigt men vi har gjort det bästa möjliga av den ändå.. Det blev inte så mycket sömn inatt pga smärtorna men när man kan ta dagarna som de kommer så gör det inte så mycket. Och det är ju helt klart trevligare att må dåligt här än hemma, haha.

Det blev ännu en dag vid stranden och vi börjar få några slags rutiner här nu.. Vi äter frukost vid 9.30-10 någon gång. Efter frukost packar vi ihop oss för strandhäng. Vi hänger i skuggan under träden på stranden tills solen letar sig dit vid 14-15, då går vi upp till poolen vid rummet och badar tills vi tröttnar. Fast vi äter ju lunch på stranden också någon gång på dagen, oftast vid 13 typ. Älskar stranden!! Så mycket mysigare än att ligga på en solstol vid poolen..

Jag är en sån som smörjer mig med spf 50 och håller mig i skuggan mest hela tiden men man lyckas ju få lite sol på sig ändå när man badar osv. så jag känner mig nästan lite bränd idag trots att jag är så försiktig. Ganska vek, haha! Jag brukar sällan bränna mig i vanliga fall men under både denna och förra graviditeten så har jag varit så mycket känsligare för solen så jag är extra försiktig nu! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi har napat lite alla tre och nu ska vi göra oss iordning för middag vid stranden! Det blir en lugn och skön kväll här vid vår strand ikväll eftersom måendet inte är det bästa. Bebis i magen verkar iaf trivas lika bra i Thailand som Lily och vi andra gör. Hon är så galet vild där inne hela tiden.. Underbart! 

Sarah

Så härligt med strandhäng :) Jag älskar också strandhäng men gillar poolhäng också :)

Svar: ☺️☀️🏖👙
Evelina Nilsson