Tisdagsmorgonen!

Alltså det är så himla gulligt när Lily börjar göra saker själv. Det här med att byta bort spjälsängen till en vanlig barnsäng gjorde ju att jag smälter big time över hur stor hon blir.. Vi vaknade av sötaste lilla skruttungen som kom in till oss imorse vid kl 6 och klättrade upp i våran säng med snutten i handen. Alldeles själv bara sådär.. Hon blir så stor!! Samtidigt som jag förstår när folk säger att det går för fort och att man bara vill ’stoppa tiden’ så känner jag samtidigt att det bara blir roligare och roligare med Lily ju större hon blir. Att se henne växa och utvecklas till en egen liten person är det finaste jag fått vara med om! Hon förstår så mycket, har så mycket egna tokiga idéer för sig och hon tänker och funderar väldigt mycket nu. Imorse var cykelhjälmen extra spännande och viktig att prata om. Hon pekade på den flera gånger och höll sig på huvudet och pratade på massor.. Hon ville nog diskutera gårdagen och cykelvagnen som var så spännande! 

Morgongoset i soffan innan dagis imorse! 

(null)

Lily vill gärna prata om alla bilar som åker förbi på vägen till dagis.. Jag säger alltid att "nu kommer det en grön Volvo!" eller "nu kommer det en silvrig Saab!" när bilarna åker förbi och då blir hon nöjd. När det tar för lång tid tills nästa bil kommer ropar hon "Meer! Meer!" Det bästa är när det kommer en traktor eller en lastbil, då blir hon lyrisk! Eller när det kommer bilar som ser ut som Johans jobbil.. "Pappa!!!" ropar hon då nöjt. 

Så länge det funkar bra så får hon sitta mot mig i vagnen. Hon skulle säkert tycka att det var roligt att sitta åt andra hållet också och titta framåt istället men då kan man ju inte prata med varandra?! Vi pratar hela vägen till dagis och det är ju sjukt tråkigt att inte se varandra. 

(null)

Lily sprang in på förskolan idag och var verkligen taggad på en dag med sina kompisar. De sista dagarna har hon mötts av en liten kille som ropar "Lily!" när hon kommer in på avdelningen och så ger han henne en stor bamsekram, så himla gulligt! 

Ikväll ska Lily sova hos sin farmor och farfar. Det blir mysigt för henne med lite sleepover! Dessutom kan Johan få jobba hur länge han vill ikväll och jag kan maxa vilan nu när endometrios-måendet är på botten.. Vi har ju ännu en långhelg att se fram emot med Johan hemma så då kan vi maxa familjetiden minsann. Vi ska nog klara en dag utan våran lilla stjärna allt!