Spaljébygge!

Idag har vi fortsatt att bygga vår spaljé all day.. I torsdags så sågade vi ned det stora trädet och någon buske som var ivägen och så fyllde vi släpvagnen med allt som skulle slängas vid miljöstationen. Eftersom miljöstationen var stängd i torsdags så körde vi fast lite eftersom vi var tvungna att få bort allt stök på gården innan vi kunde fortsätta, men igår körde Johan ytterligare två turer med alla trädrester till miljöstationen och sen fick vi ut plintarna och bestämde hur spaljén skulle se ut och vart exakt den skulle vara. Idag har vi mest bara sågat och skruvat hela dagen och varit ytterligare en sväng till både miljöstationen och Byggmax. Det börjar faktiskt bli en spaljé nu. Framförallt är vi så lyckliga för att vi äntligen får in ljus i vårt uterum och vi har numera sol på hela baksidan istället för skugga jämt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Här kommer ytterligare några bilder ifrån dagen.. 

Hugo och grannhunden lever det goda livet för tillfället utan stängsel emellan tomterna. Nu springer de över till varandra och busar som de vill, men det tar på krafterna att busa så mycket i värmen minsann. Emellanåt ligger de utslagna på varsin gård och vilar upp sig inför nästa busryck! 

(null)

Att åka skottkärra och låta "Brum brum" samtidigt är väldigt roligt tycker Lily! 

(null)

(null)

Idag tog Lily äntligen en lite längre nap som vanligt och ingen kortis som det har blivit de senaste dagarna.. Man märker att hon är så mycket piggare och gladare när hon får sin riktiga nap på dagen som hon brukar! 

(null)

Till middag ikväll blev det gyros för Johan och plocksallad för mig, Lily fick lite av varje. Nu är Johan uppe och lägger Lily och jag har tagit ett bad för att lugna smärtorna något. Jag har helt klart varit igång alldeles för mycket idag för jisses vad ont jag har nu ikväll men det är ju såå kul att hålla på fixa och dona och jag hatar att sitta och titta på medan Johan jobbar. Det blir dock inget mer gjort ikväll över huvud taget, det blir soffan och tv resten av kvällen. Förhoppningsvis hinner vi klart med spaljén imorgon och sen är det bara att bygga odlingslådor och lite sånt fix kvar men det får vi ta i veckan eller när tid finns helt enkelt. Målet är iaf att få klart spaljén imorgon, då känner vi oss absolut nöjda med långhelgens fix som vi hunnit göra.