Midsommaraftonskvällen!

Midsommaraftonskvällen fortsatte att vara lika härlig som den första halvan av midsommarafton. Efter Åsudden igår så åkte vi hem till Östhammar igen tätt följt av Musch, Matti och Wilton. De senaste åren har vi firat midsommar i stugan men Johan tyckte att det var lite för långt till Akademiska därifrån så vi håller oss hemikring i väntan på bebis och musch och Matti ville gärna göra oss sällskap..

Lily fick en rockring i midsommarpresent av M&M&W som blev succé, främst hos Johan och Mattis haha. 

(null)     

(null)     

(null)     

Dom kramas, håller handen, gosas, brottas och hjälper varandra hela tiden våra små minimänniskor. Så himla kärleksfulla mot varandra - bästa kidsen! 

(null)     

(null)     

Dreamteamet i köket började styra iordning kvällens middag! 

(null)     

(null)     

(null)     

Min alldeles egna lilla FAMILJ!! <3

(null)     

(null)     

(null)     

(null)     

Lily tycker att det är jättespännande att lukta på blommor så det gör hon så fort hon får chansen. Det är sjukt vad dom snappar upp mycket. Vi luktade på blommor en gång för en månad sedan kanske och efter det luktas det på blommor jämt! Dessutom lärde hon Wilton sin nya hobby igår..

(null)     

(null)     

(null)     

Lagom till middagen så kom svärisarna också för att äta middag med oss! 

(null)     

(null)     

Bästa, gulligaste Wilton! 

(null)     

(null)     

(null)     

Det blev så god mat igår! Självklart grillade vi. Mums!!

(null)     

(null)     

(null)     

Tårta är made by me och jag blev stolt som en tupp över resultatet! 

(null)     

(null)     

Efter middagen somnade kidsen och Eva och Christer åkte hemåt. Jag, Johan, musch och Matti blev kvar i uterummet tills klockan blev 01. Vi hade en supermysig kväll med massa prat och en hel del kortspel. Chicago är ju så kul! Extra roligt är det ju såklart när man vinner.

(null)     

(null)     

Det blev en helt perfekt lugn och skön midsommar för våran del. Ingen bebis blev det men snart är hon nog redo att kika ut! 
Tänk att förra midsommar spenderade vi på sjukhuset efter missfall och jag gjorde akutoperation för utomkveds och var inlagd till och från under hela sommaren och behövde göra ytterligare en titthålsoperation i slutet på sommaren innan det hela var överstökat. Årets midsommar är jag istället höggravid och vi väntar på att våran andra lilla tjej ska komma ut till oss vilken dag som helst. Den här midsommaren blev ju helt klart bättre än den förra! Hade vi inte fått missfall så hade vi haft en fyramånaders bebis nu men istället fick vi vänta lite längre på den sista familjepusselbiten. Jag undrar ibland vad det hade blivit för en liten människa om det inte blivit missfall men vi grottade verkligen inte ner oss i det utan tog nya tag direkt istället. Jag är så tacksam för att det gick bättre den här gången! 

Tack till alla inblandade för en grym midsommar! Hoppas att alla ni också haft en trevlig helg so far.