Hon och jag idag!

Idag var förskolan stängd för planering så jag och Lily har haft en heldag tillsammans. Vi har haft så himla mysigt men jisses vad jag vill hylla förskolepersonalen till skyarna alltså. Vilket enormt jobb ni gör med våra barn!! Nu är jag visserligen sjuk och höggravid men jag är helt slut efter en heldag med ett barn - som dessutom är mitt egna. Jag har ju aldrig varit särskilt barnkär och tycker väl egentligen bara om de barn som jag har en relation till och för mig är det ett mysterium hur man orkar med 16 barn heela dagar för att sen åka hem till sitt och fortsätta ta hand om sina egna ungar. Det är nog mitt absoluta mardrömsjobb. Vilken tur att vi alla är olika! <3

Vi lekte inne hela förmiddagen, svärisarna kom förbi en sväng och hängde och åt lite lunch som de köpt med sig och på eftermiddagen drog jag, Lily och Hugo ut på en långpromenad. Vi hämtade ut medicin till mig på apoteket, körde lekrace i lekparken, gick förbi en loppis och såklart tittade vi på bilar hela promenaden. Man får liksom inte glömma att nämna någon bil när hon är inne i det där med bilarna för hon märker direkt om jag försöker få henne på andra tankar. 

Lily går typ fram till vagnen lite nu och då hemma och vill upp och sitta i den ibland och så fort jag frågar om vi ska ta en promenad så springer hon svintaggad och hämtar sina stövlar (alltid stövlarna) och sen vill hon upp i vagnen direkt. Man undrar ju vad tusan som hände? Från att avsky vagn i säkert ett halvår till att helt plötsligt leva drömmen i vagnen. Jag älskar det. 

(null)

Lily gungade i säkert 30 minuter i sträck i lekparken.. "Meer! Meer! Meer!"

(null)

Tillslut såg jag hur ögonen nästan åkte igen på henne, haha. Pluttan. 

(null)

Efter promenaden drog vi iväg för att köpa någon leksaksbil och någon bok med bilder på massa bilar och sånt men utbudet här i lilla Östhammar var inte det bästa tyvärr. Vi hittade iaf två små bilar som hon har brummat runt med här hemma och en bok om en traktor. Det fick duga så länge.

Lily i fyra nyanser av rosa... Det här med fina outfits hela tiden har hamnat liiite på is, haha. 

(null)

Boyfriend slutade senare idag.. Han köpte med sig pizza till middag och efter middagen gick Lily och la sig. Två kvällar i rad har vi lyckats lägga henne på under 10 minuter - det är nu det vänder! Igår kom jag ner mallig minsann efter läggningen för att det gick så himla snabbt men Johan såg nog snäppet malligare ut ikväll när han kom ner efter nattningen, haha. 

Jag whineade precis till Johan om att jag inte får till någon slutkläm på mitt inlägg idag och han ba: "Äh, skriv bara peace out eller något!" Det finns riktiga problem och så finns det såna här problem haha. Well.. Peace out.