Gostjejen!

Lily har kommit in i ett nytt "sovmönster". Ungefär var tredje natt vaknar hon och kommer över till oss. Jag tror helt enkelt att det är för att hon kan gå ur sängen själv. Om hon hade haft spjälsängen kvar så hade hon nog somnat om men nu kommer hon på att det är ganska trevligt att ligga och gosas mellan mamma och pappa istället. Dessutom är våra nattningar inte lika smidiga längre sedan vi bytte spjälsängen till den stora sängen. Förr har vi ju bara lagt henne och gått ut men nu springer hon ju runt i rummet om man går ut så nu måste vi sitta där inne tills hon somnat, och det kan ta ett tag minsann.. Hon är så himla speedad på kvällen och kör busrace deluxe (trots att hon är jättetrött) och hon kämpar verkligen emot att somna in i det sista. Det är ju skönt att hon är glad åtminstone men vi båda tyckte att det var väldigt skönt när nattningarna tog 30 sekunder som förut istället för 30-60 minuter som det kan ta nu. Den som lägger henne på kvällen kommer ner helt svettig och slutkörd efter en nattning nu för tiden, haha. Tillslut hittar vi väl ett sätt som funkar även med den stora sängen men det här är hur det ser ut just nu! 

Men det är verkligen mysigt att vakna upp med henne bredvid sig i sängen på morgonen. Hon kanske känner av att hon snart ska få dela uppmärksamheten med någon annan så hon maxar all mystid med oss så mycket hon bara kan! 

Här har ni den mysigaste morningviewn att vakna upp till genom tiderna. 
Världens bästa människor <3

(null)

Johan drog till jobbet innan 6 imorse och Lily sover fortfarande. Jag ligger kvar och väntar in medicinen som borde kicka snart och sen är jag redo för en ny dag! Ikväll kommer pappa och Maria hit, så mysigt!